Masti cu argila o data pe saptamana sau masti cu albus de ou batut spuma si malai (pentru puncte negre)
In rest, intretine-ti tenul corespunzator, demachiaza-te inainte de culcare, foloseste o crema hidratanta, dar nu grasa
Ma refeream ca nu vreau tratamente gen sa merg la doctor sau sa cumpar nu stiu ce crema scumpa
Ceai de muşeţel sau lămâie.
Spalate cu geluri sau spume pentru tipul tau de ten sau acnee.Fa o data pe saptamana masti si tine fata deasupra bailor de aburi.Foloseste o lotiune tonica sau un laptisor. Iarna foloseste o crema hidratanta ca sa nu usuci pielea prea tare. Daca acestea nu te ajuta mergi la dermatolog
Nu poti scapa asa usor, probabil ai o dereglare hormonala, posibil din cauza varstei e buna pentru cosuri, si aspirina
http://www.youtube.com/watch?v=Q-Hksg8B4cQ sper ca te>am ajutat! pa!
Eu am scăpat cu ajutorul unei creme care se numeşte normaderm de la vichy plus săpunul lichid din aceiaşi gamă. Sunt foarte bune, puţin scumpe, dar merită. Apropo le găseşti la farmacie.
Pai, merge cu pasta de dinti, iei putina, cat un punctulet si o pui pe cos, nu doar odata, pune`ti in fiecare seara. Daca bei mai multa apa, se raresc, am incercat`o, crede`ma nu e o gluma . Alte lucruri nu stiu, ai putea sa-ti iei o crema speciala de la farmacie. Funda ?
STRUMPFII întreabă: