Nu poti sa scapi asa usor...e greu. poti sa le acoperi, sa faci sa dispara cateva, dar nu de tot.pentru cosuri eu folosesc zineryt...este foarte bun.
Incearca masti cu argila,sau mergi la dermatolog,dupa niste analize iti va recomanda cu exactitate,ce tratament ai nevoie pentru tipul tau de ten,cat despre pistrui, feliaza un castravete, si lasa-l pana lasa apa. Apoi curata-ti fata de cate ori poti cu aceasta apa lasata de castraveti.in doua trei saptamana pistruii se diminueaza, chiar dispar e tot
Eu am scapat de cosuri cu zineryt. hmm de pistrui.pei eu am auzit ca daca fierbi un ou ce curca parca si iti dai cu ele asa in coaja pe fata mai dispar. pup
Poi eu am auzit ca cica ar fi bine sa te dai pe fata cu sucul de la lamaie cam o data la doua zile! Sau.I-ei un ou proaspat, din care extragi albusul. Cu un mixer, transforma albusul in spuma. Pe masura ce amesteci, incorporezi treptat o lingurita de lamaie si doua de tarate de ovaz. Apoi faci pe fata o masca si o lasi 10 min. apoi te speli usor, cu apa! sper ca te-am ajutat! Pupee :*
anonim_4396 întreabă: