Si eu am aceeasi problema.Am consultat dermatologul si mi-a recomandat urmatoarele pastilute si creme: pastile unidox solutabil, in primele 2 saptamani iei cate o pastila pe zi iar apoi reduci doza cu jumate de pastiluta, pentru fata mi-a recomandat retin-a este ft bun desi dupa un timp ti se va lua pielea dar nu te agita, inseamna ca tratamentul functioneaza. Daca nu vrei retin-a foloseste isotrexin e chiar mai bun decat retin. Si daca ai cosuri si pe spare foloseste skinoren, dar cel mai bine ar fi sa vizitezi un dermatolog
Bună. Şi eu am avut probleme cu coşurile în trecut şi mama mi-a zis de o cremă pe care i-a recomandat-o dermatologul.Crema se numeşte Ruboril, de la firma Isis Pharma.Este foarte bună, să ştii.Se observă şi după preţ, care e unul destul de ridicat.Costă aproximativ 38 RON. Da, e un tub destul de mic, dar dacă vrei să-ţi treacă cumpără-ţi. Sănătate!
Daca vrei produse naturale poti incerca la Plafar. Crede-ma dau rezultate si sunt si ieftine. Avantajul lor e ca in caz ca nu te ajuta nu au cum sa iti faca niciun rau deoarece sunt pe baza de plante.