Nu poti scapa asa imediat. Poate daca incepi sa te controlezi si sa descoperi anumite tehnici, numai ca dureaza ceva timp si din ce ai zis e cam urgent.
Pe cale normala, emotiile se duc infruntandu-le. Numai asa merge (daca nu esti nascut cu asta). Exerdand diverse ipostaze, iesind din zona de confort o sa dispara si emotiile in timp.
Ai zis ca te intalnesti cu cineva drag, iar legat de asta iti pot spune un lucru. Daca vrei sa nu te panichezi ( desi ii poti spune ca ai emotii-sinceritatea cucereste-), incearca sa nu vezi acea persoana mai mult ca pe tine. E tot un om, mananca la fel ca tine, bea la fel ca tine, merge la WC la fel ca tine (depinde ).
Plus de asta nu ai nimic de pierdut, nu poti pierde ce nu ai. Deduc ca persoana aia nu e a ta, poate nu ai o legatura conjugala, de afaceri sau orice altceva la ultimul nivel incat sa pierzi ceva. Ramai tot ubde esti acum
Batman s-a antrenat cu mult timp inainte pentru a controla emotiile.
Impart cu tine Emotiile doresti?! Multumesc Bogdan pentru sfaturi o sa țin cont de ce ai zis. Nu pot sa-mi explic starea asta deorece nu-i genul meu sa stii ca am citit înainte câteva tehnici pe google iar una suna asa: sufla pe degetul mare pentru ca asa transmiți creierului ca tot este in regula sa se linisteasaca asta-i prea de tot)
A... nu la tehnici de acel fel m-am referit. Eu vorbesc de dincolo de blogurile de pe net.
Un om poate atinge starea de fericire fara sa paraseasca camera in care traieste stiai?
La fel de bine sunt persoane care incearca sa isi controleze mintea si corpul si nu invers. Asta inseamna control. Acest proces poate sa dureze de la o zi la o viata, depinde de mintea omului.
Un exemplu citit intr-o carte: un calugar intelep dupa multi ani de meditat si invatat a ajuns unul dintre cei mai buni in ceea ce facea. A fost chemat de catre presedinte ulterior pentru a sta de vorba cu el. Calugarul a simtit dand mana cu presedintele ca avea mici emotii si nu si le putea controla, asa ca i-a spus ca se retrage inapoi in munti si ca renunta la discipolii lui pentru ca nu a fost in stare sa isi controleze mintea si corpul. Si a luat totul de la capat.
Oricum, ma bucur ca te-am ajutat. Gandeste-te si la asta tu, eu si persiana cu care te vezi suntem mici pe lumea asta, un punct nrsemnificativ in marele Univers (absolut nesemnificativi) si tu stai sa iti faci probleme de genul care nu schimba nimic in lumea asta? fu puternic.
)) ce m-a amuzat "va pup " ala la final, a fost asa random
Hai ca esti ok, din ce scrii aici si ce energie iti simt eu pari o persoana ok, n-ai de ce sa-ti bati capul, gandeste-te ca fericirea ta e pe primul loc asa ca n-ai de ce sa te stresezi pentru ce zic/fac altii
Sunt ok mersi la fel asa-i tata fericirea-i pe primul loc, sa ai o zi faina Pupici
Salut si eu am avut aceasta problema dar m-ia trecut cu ajutorul tehnicii clasice aceasta tehnica asa cum am invatat-o in copilarie consta din imaginarea in chilotii la toti cei care te prives si gandeste-te cum ar fi si ei rusinati daca ar fi in locul tau, ajuta Ziua Buna.
Ce drăguț o sa țin cont, multumesc îmi și imaginez cum o ia la fuga de-as fi in chiloți m-ai facut sa zambesc sincer. Sa ai si tu o zi buna!