Buna!
Trebuie neaparat spalate...
Nu prea cred ca poti scoate cu usurinta mirosul de tutun din haine. Eu una nu cred ca exista o metoda pentru asa ceva. Sunt plante, sprayuri, care diminueaza mirosul de tigare, dar daca acesta se pastreaza in mod constant in lucruri nu prea mai ai efect.
SAU pune-ti hainele pe CALORIFERELE CALDE.
Singura problema e ca trebuie sa tineti geamul putin de tot crapat, deoarece mirosul care se evapora din haine ramane in casa.
Te pup!
Iti speli hainele asa sigur scapi de fum, cu orice ai da spray, parfum sau orice altceva poate inseli mirosul cateva minute dar oricum o sa miroase a fum, un nefumator simte un fumator de la o posta
Buna,
Cea mai buna metoda este sa speli hainele. Daca le dai cu parfum, nu va functiona!
Le speli ori le lasi cel putin 4 zile intinse pe o sarma ca sa iasa mirosul Nu prea cred ca poti scoate cu usurinta mirosul de tutun din haine. Eu una nu cred ca exista o metoda pentru asa ceva. Sunt plante, sprayuri, care diminueaza mirosul de tigare, dar daca acesta se pastreaza in mod constant in lucruri nu prea mai ai efect.
Simplu iti iei un sray cu tine si voila...ca sa scapi de miros trebuie spalat ori sa lasi honoracul sau e ai tu in aer curat :d
Fumul din haine e mai greu de alungat.
Poți să le speli repede de mână cu detergenți.
Parfumul este și el o soluție dar mai lasă urme.
Ori le speli ori le lasi cel putin 4 zile intinse pe o sarma ca sa iasa mirosul
anonim_4396 întreabă:
Diorrus întreabă: