| elektrix a întrebat:

Cum scap de niste tiganistraight face? Fara sa implic politia sau parinti rude? Apropo am 15 ani. URGENT!straight face

8 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Nu ai cum, isi cheama satra si te sparg aialaughing

| Merilynne a răspuns:

Te-ai inhatat cu tiganii si acum nu stii cum sa scapi de ei?
gandeste-te logic, daca cremi politia o sa le dea o amenda sau le da mandat ca ii inchide pentru 24 de ore, iar apoi scapa ei cu vreo 30 de milioane bani vechi si o sa stai cu frica ca poate sunt la coltu blocului sau la ghiena de gunoi.
Daca iti impliti parintii ce rezolvi? Iti vor da o pedeapsa de te vor inchide pe vecie in casa.
Mai bine stai putin si te gandesti ce le-ai facut tu lor, iar apoi incerca sati rezolvi problemele punandute si in genunchi daca e cazul. Umilestete daca iti vor cere asta si poate vei scapa de ei.
Imi poti spune povestea ta intr-un mesaj, te rog?
S-au idu meu : inocente_dream@yahoo.com

| floryynnel a răspuns:

Depinde in ce sens, adica, daca sunt colegi si nu prea iti dau pace, fa-ti prieteni mai periculosi, du-te undeva sa inveti sa lupti, nu ii baga in seama(pana la urma stiu cum sunt unii tigani sar la bataie chiar daca nu ii bagi in seama) banuiesc ca ai rude(veri, unchi...) chema pe cineva dupa ore sa ii bage in sperieti/ sa ii bata de le sar ochii din cap. In aceasta situatie ar fi totusi cel mai indicat sa spui parintilor/dirigintei( si banuiesc ca pana la urma o sa iasa scandal) apelezi la prieteni, etc.
Al 2 caz, nu prea vad cum ai putea sa il faci, adica ai doar 15 ani. Ma indoiesc ca ar fi vorba de omor, sau o bataie serioasa in care sa ramai ranit grav, nu prea vad cum ai putea avea o legatura cu al 2 caz... In acest caz fam si politia, alceva nu te ajuta, eu de ex stau la tara, sunt tigani cam multi, dar sar unu pentru altu, adica daca unu ia bataie sar mai multi, deci prieteni care sa sara pentru tine, sa te protejeze, si practica si u sporturi, tragi de fiare, kickboxing/box/lupte libere etc. SUCCES sa scapi de ei!

| unul1 a răspuns (pentru floryynnel):

El a spus ca are nevoie urgent de ajutor. Pana o sa reuseasca sa practice cum trebuie o forma de lupte libere o sa si-o ia in gura rau de tot! Daca ai vrea totusi sa nu ai probleme pe viitor invata mma! Acolo te invata tot ce trebuie pentru o lupta de strada dar trebuie sa ai rabdare.winking

| SongHyeRa a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa nu incerci fara politie ca pot sa te omoare sau cine stie ce dar daca tot vrei sa incerci nu-i baga in seama si daca nici asa nu merge cheama niste prieteni mai bine facutihee hee poate reusesc sa ii sperie dar repet mai bine cu politia ca esti mult mai in sigurantastraight face:* succes ai grija ce faci:*

| unul1 a răspuns:

Depinde de problemele care le ai cu ei. De politie de obicei se sperie (au oroare de "militie") sau poti cu niste prieteni mai bine facuti. Dar ce probleme ai cu ei? Ne-ai putea detalia?

| NeedForSpeed2013 a răspuns:

Nu ai ce face romanul este un las, fricos si merita sa si-o ia la el acasa(Romania). Tiganii sunt tari pentru ca sunt uniti si nu ai ce face pentru ca si tu esti roman dupa cum am zis las, fricos si recunosti lucrul acesta.Asa suntem toti romanii! Bafta!

| Zeuxtres a răspuns (pentru NeedForSpeed2013):

Bosule cum sa nu fii las si fricos cand esti 1 vs 8-12 tigani de varsta ta sau mai mare care au arme albe si posibil sa stie sa se bata si lucruri din astea aia se *** din plictiseala daca nu ai pistol nu ai ce sa le faci