| ElenaZamfi a întrebat:

Cum scap de petele albe de pe unghii.asta e un efect al lipsei de calciu. ce ar trebui sa fac? Funda desigur!

4 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Ca petele albe pe unghii sunt semn al lipsei de calciu in organism este doar un mit.
Eu am o lipsa foarte mare de calciu,magneziu si alte vitamine si cu toate astea abia am cate o pata mica alba pe o singura unghie.
Deci nu stiu exact cauza acestor pete,dar pe mine nu ma deranjeaza.
Lasa sa creasca unghia si o tai unde e pata alba, sau date cu lac si o va acoperii.
Nu-ti recomand lacuri de unghii din comert pentru ca au substante toxice care nu doar unghiilor dauneaza ci si organismului, te poti intoxica sau sa ai o reactie alergica urata.
Cauta la plafar lacuri de unghii de la firmele benecos sau zoya.Sau daca sti vreun comerciant de produse bio comandati din catalog.

| maftei a răspuns:

Pai daca ai pete albe pe unghii sa stii ca este de la lipsa de calciu.Ce trebuie sa faci este mai antai de toate sa te duci sa ati faci un set de analize si apoi daca ai lipsa de calciu sa ati recomande ceva poate mai ai nevoie si de altceva an afara de calciu.Dar nu lua asa dupa ce auzi de la unii si de la altii calciu sau altele. Pune si fa-ti analize anainte si apoi.Succes

| LoveNight a răspuns:

Fiind de la lipsa de calciu, normal ai nevoie de calciu.Mult lapte si mai stai pe la sore(fixeava vit D).nu cred ca exista ceva cosmetic care sa le faca sa dispara.bafta!

| PisuMic a răspuns:

Sincer si eu am pete albe pe unghii si nu stiu c sa fac uneori ma ia si o ameteala de la lipsa de calciu dar daca iti pilesti unghiile frumos si ti le cureti arata frumos pune si un lac de unghii peste ele si arata superb. poti sa incerci niste chestii ca de exemplu sa le tii ceva timp in ulei de masline vreo 10 min sau in ceai de musetel pentru a arata mai bine...
winking