"puroiul de le gingie" se numeste abces. Abcesul este consecinta unei probleme normale sau grave a dintelui langa care se afla. Poti scapa, dar va reaparea si risti sa faci gingivita care va genera in paradontoza ( dezvelirea dintilor de gingie si apoi caderea lor)
Posibil ai o carie, rezolv-o, stiu ca e scump. Desemenea am pierdut si eu 3 dinti din cauza cariilor si nu mi-am ascultat parintii, si pana la urma tot am ajuns la dentist.
Dentistul este singura salvare!
Sanatate! Sa te ajute Dumnezeu!
Iei un tampon de vata si apesi la inceput mai incet apoi mai tare pana spargi punguta de puroi. Clateste cu ceai de musetel cateva zile si esti ok.
Eu nu cred ca vorbeste desprea abces cred ca vorbeste despre afte si eu fac acele afte si ca sa scapi de ele clatesteti gura cu o lingra de bicarbonat dizolvata in apa sau du-te la medicul de fam si o sa iti dea niste vitamine dentistul nu are ce sa-ti faca
Sincer cred ca e mai sigur sa mergi la dentist! Daca te tratezi cu cine stie ce medicamente pot aparea efecte secundare sau chiar conttra-efecte, iar daca il spargi ti.se poate infecta gura...
Andrei67y5 întreabă: