Invingeti-o!Trebuie sa ai incredere in tine, sa-ti doresti asta cu adevarat si sa fi sigur ca o poti face. Fa cel mai nebunesc lucru care iti trece prin cap!(bine...nici chiar asa)Ma refeream la un lucru pe care inainte nu l-ai fi facut nici moarta. Fa-ti curaj si zi-i unui baiat pe care il placi(daca e unul)ca il placi.Si asta a fost doar un exemplu. Poti sa o faci!
Pff. pai poti exersa pe diferite jocuri online dinacelea multiplayer. ca metin2, ourWorld. ca s ainveti sa vorbesti cu oamenii si sa inveti sa nu-ti mai pese asa mult de cee cred altii. asa eram si eu crede-ma
. iar daca e vorba de vreun baiat incearca sa te gandesti la cum va fi relatia voastra peste cateva saptamani.
Nu poti scapa de ea dintr-o data. timiditatea in cele mai multe cazuri e un defect, iar defectele le indrepti in timp. Poti sa incepi pentru inceput ca atunci cand mergi pe strada sa te uiti in ochii persoanelor, pe acele persoane no sa le mai vezi niciodata, ce rost ar avea daca siar crea o parere buna sau rea despre tine? apoi poti continua socializand mai des, dar trebuie intotdeauna sa ai incredere in tine, adica ce, cine sunt ceilalti sa fie mai perfecti ca tine sa te comenteze?
sper ca te-am ajutat:*
Daca vrei sa scapi de timiditate trebuie` sati doresti asta cu adevarat! ar trebui sa fii o,, bad girl,, daca intelegi ce vreau sa iti spun.Eu iti spun din propria experienta, inainte eram baiat bun si eram mai timid dar acum m-am facut mai rau(am inceput sa-mi bat joc de cei mai slabi si asta m-a facut sa scap de timiditate )nu te sfatuiesc sa faci ca mine dar daca esti timida probabil esti o fata cu un suflet bun si ar trebui sa rami timida pentru ca asa ar trebui sa ramina oamenii cu suflet bun! pa pa
Daca nu poti sa tio invingi stai p langa fete baieti care au tupeu o sa prinzi si tu. funda?
Trebuie doar sa cunosti mai multe persoane.la scoala, la cofetarii, oriunde.si restul vine de la sine. e metoda testata, te asigur! bafta!
VA multumesc pentru sfaturi. Apropo sunt baiat ar trebui sa schimb imaginea aia scuze. Ma cheama Alin