Foarte eficienta este si sarea deoarece contine iod, element ce duce la vindecarea lor... poti incerca... da roade
Buna!
Incearca sa eviti aparitia cosurilor printr-o rutina zilnica de curatare a fetei. Curatirea fetei ar trebui sa fie ca o a doua natura. Asa cum te speli pe dinti de doua ori pe zi, ai putea sa-ti faci putin timp sa-ti ingrijesti fata!
Folosteste o lotiune speciala de curatire a fetei de doua ori pe zi.
Ai grija de starea ta generala psihica si fizica.
Nu-ti stoarce cosurile, mai rau le faci!
Ai rabdare, nu te astepta sa-ti treaca peste noapte!
Si eu mai am cosuri din cand in cand. Dar mi-a luat tata o crema foarte buna "Acne". Presupun ca a luat-o de la farmacie. Doar ca instructiunile nu sunt in romana, ci in engleza.
P. S.: Sper sa gasesti crema si sa te ajute.
Sa caute in primul rand in farmacie o crema sau o lotinune pentru cosuri... pot recomanda "ZINERYT"... daca nu rezolva nimic cu lotiunea aceasta sa consulte un dermatolog...acela cu siguranta ii va spune ce e de facut...la unii se poate sa fie o inectie in corp care pe parcurs poate dauna...deci e bine ca atunci cand ai cosuri si nu mai dispar sa consulti un dermatolog...:X
Sa caute in primul rand in farmacie o crema sau o lotinune pentru cosuri...pot recomanda "ZINERYT"...daca nu rezolva nimic cu lotiunea aceasta sa consulte un dermatolog...acela cu siguranta ii va spune ce e de faqt...la unii se poate sa fie o inectie in corp care pe parcurs poate dauna...deci e bn ca atunci cand ai cosuri si nu mai dispar sa consulti un dermatolog...:X
Salutare!
Eu personal, folosesc de ceva timp Zineryt. Este un medicament la farmacie, impotriva coshurilor. Este o solutie pe baza de zinc, care ajuta la uscarea acneei si la disparitzia ei...
Mult succes!
Trebuie sa iti cauti crema pentru tipul tau de ten...depinde si de metabolismul fiecaruia si mai ales de glanda de sebum... dar cel mai bine e sa nu incerci prea multe creme sau tratamente pentru ca pot avea reactii secundare...eu m-am trezit cu o crema care m-a facut sa imi apara mai multe cosuri...asa ca mare grija...mai intai e bine sa treci pe la un doctor si apoi sa mai citesti inca o data prospectul...nu uita ca totul depinde de tine... o zi buna si sa ai grija de tine!
anonim_4396 întreabă: