| Cattalina a întrebat:

Cum scapati voi de starile de tristete?sad [triste ca si un feld e depresie... adica sa fi asa trist/a incat sa crezi ca nu o sa mai fi niciodata cu zambetul pe buze ] crying

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nu stiu, ori se intampla ceva care sa ma faca sa zambesc.si din dispozitia aia proasta si starea depresiva de-o aveam se transforma in buna dispozitie...asta in cazul fericit
sau cazul prost in care sufar si nimeni nu ma ajuta.si asta tine mai mult timp, zile intregi.adorm noaptea pe la 12-1, in plans, in dureri de cap si ma trezesc dimineata pe la 6 jumate cu ochii umflati si la scoala n-am pofta de nimic, si ma duc si ma pun langa calorifer in banca si astept sa se termine orele.La 2 ies ajung acasa ma pun la calculator, bag o melodie pe care o ascult incontinuu pana pe la 5 apoi mai ies si vin iar si apoi temele, pe care cum ma apuca noaptea cu ele le mai fac superficial, si o iau de la capat.si asta e stilul.pana cand...printr-un mod sau altul imi trece.si iar ma apuca.
o sa treacahappy

| Selena54 a răspuns:

Ma gandesc ca in timp ce eu sunt suparata persoana din cauza careia sunt suparaat probabil se distreaza si se bucura de viata in timp ce eu stau si imi pierd timpul gandindu-ma la acea persoana. straight face

Ascult melodia mea preferata si dupa parca imi mai revin.si incerc sa fac ceva ca sa nu ma mai gandesc. big grin

| Selena54 a răspuns:

Scuze de greseala.am vrut sa scriu suparata "D

| andrreea a răspuns:

De fiecare data cand sunt trista/suparata, incerc sa ma descarc, plang, apoi imi revin. Dar in toate acestea mai intervine si o buna prietena, care ma coloreaza...imi da un sentiment placut, un sentiment de bine. Si nu te mai gandi ca n-o sa mai fii niciodata cu zambetul pe buze, pentru ca o sa ai si momente placute, in care vrei nu vrei te va busi ( scuze de expresie) rasullaughing.

| Razvan a răspuns:

Citesc. Orice actiune care impiedica focalizarea gandurilor si a atentiei e benefica

| JoDenVille a răspuns:

Tot ce poti sa faci e sa nu te mai gandesti la acel lucru care te face trist.gandeste`te ca nu are rost sa suferi. o viata ai si merita traita! suna`tsi cea/cel mai bun/a prieten/a si vorbeste cu ea/el. apoi iesi undeva in oras la un film / suc / club :d orice te face fericit :d sau plimba`te cu o persoana speciala pentru tine care mereu te face sa zambesti :*

| Cattalina explică:

BeibiS big grin is fata big grin:p

| UPSsss a răspuns:

Incearca sa dormi mai mult pentru ca si oboseala iti provoaca starile astea si sa faci doar lucruri care iti plac

Întrebări similare