| corina977 a întrebat:

Cum scapi de paduchi?(tratamente babesti si tot felul. dar nu gaz pentru ca nu se mai gaseste)

Răspuns Câştigător
| kryssumik a răspuns:

Pai intreaba la farmacie de balsam anti paduchi dar daca ti-e rusine ii zici farmacistului ca ai o vecina saraca cu paduchi si vrei tu sa ii cumperi balsamul mentionat de mine mai sus

3 răspunsuri:
| A12NDRA a răspuns:

Pai iti trebuie in primul rand un pieptan cu dinti foarte apropiati. Apoi trebuie sa te duci frumos la farmacie si sa ceri un sampon impotriva paduchilor. Iar ce e cel mai important, multa multa rabdare.

| UnSimpluGand a răspuns:

Singura si cea mai buna solutie este sa te speli foarte des pe par cam de 4 -5 ori pe zi iar dupa ce te speli bine sa dai cu otet...

Succes. funda? love strucklove strucklove struck

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

Întrebări similare