Pai...daca stii sa faci noduri ar trebui sa fie destul de usor.Trebuie sa alegi 2 culori. Eu fac cu 8 fire de o culoare si un fir de alta culoare(trebuie sa fie mai lung). Presupunem ca firele sunt negre si firul lung e alb.Iei albul si il inozi cu fiecare in parte pana la sfarsit apoi de la sfarsit o iei inapoi cu noduri inverse.Asta va fi fondul. Poti sa repeti asta de mai multe ori depinde cat de lunga vrei sa fie.Cand vrei sa incepi literele pur si simplu te joci cu ele.Practic tu tot timpul vei tine firul alb si il vei innoda de la un capat la astul.Cand vrei sa iasa negru(parte din litera) un nod, il innozi invers astfel incat negrul sa vina peste firul alb.De exemplu.ca sa faci o linie simpla pe o bratara vei face asa.Nod alb normal,nod invers cu negru, nod invers cu negru etc si inchei cu nod normal alb, asa faci o linie.Ca sa scrii Adi trebuie sa vezi cum sa combini noduri astea astfel incat sa iasa litere.Eu asa fac poate nu am explicat bine. daca nu intelegi mai intreaba-ma eu sper sa iti fi fost de folos:*
Este destul de complicat. trebuie sa stii nodul normal si nodul invers... nu stiu cum sa iti explic. dar iti urez bafta
Lolkkk întreabă: