| AnemonaP a întrebat:

Cum se ajunge birocrat?

5 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ce intelegi tu prin birocrat? happy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru bursuc001):

Userul a intrebat,, cum se ajunge birocrat''O fi crezand ca-i de bine?laughing
Oricum eu zic ca are sanse1
Vezi ca linkul nu duce nicaeri.

| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Bună, Angycut happy

Mda, link-urile indicate de mine explică ce înseamnă & se înţelege şi cum se ajunge la acel "statut"... big grin
Probabil că userul s-a gândit la o "meserie" BUNĂ rolling on the floor

De foarte multe ori link-urile de pe dexonline şi wikipedia NU apar corect ( pe "albastru", cu redirecţionare automată la conţinut ) şi trebuie copiate, apoi inserate în bara de căutare a browser-ului sad
Cred că e tot vina BĂTRÂNULUI "roboţel", la fel cum ( de multe ori ) întrerupe în diverse locuri unele link-uri şi se obţine jumate link "albastru" şi restul "negru" ( evident, şi acela nu funcţionează decât cu copy + paste + ştergerea spaţiului lăsat de roboţel după un punct din link )!

O zi faină să ai!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred ca vrei asa ceva! Tara e plina de ei!
Sa zicem ca daca ai nevoie de cerere de ajutor de incalzire, ai nevoie de enspe mii de aderinte si hartiute din tot atatea locuri. Bine ar fi daca ar din acelasi loc dar trebuie sa ajungi in locuri de multe ori in partea opusa orasului.Deci umblatura.
Ai nevoie de ajutor de inmormantare, iar ai nevoie de multe alte hartii.
Daca parintii tai vor sa ia un copil de un centru de minori (sa devina asistenti sociali ) vor umbla mult si bine.
Cred ca nu exista roman platitor de taxe care sa fi confruntat cu aceasta situatie!