Buna! :) Eu sunt o tipa care calculeaza caloriile de cand ma stiu. Fiecare organism are un metabolism in jur de 1500-1400 depinde de greutatea ta adica ce IMC ai. Se aduna caloriile de la toate alimentele pe care le-ai consumant in timpul zilei si dupacea scazi cu nr. metabolismului bazal. De ex: sa zicem ca ai mancat 1000 de calorii si metabolismul tau bazal este 1400 si scazi 1400-1000 si iti sa 400 = acestea sunt caloriile arse pe ziua respectiva si daca mai faci si sport ( sa zicem 30 min de alergare ce inseamna 300 de cal arse) se aduna 400+300 =700 de calorii arse in acea zi. Iar ca sa slabesti un kg inseamna sa arzi 7700 de cal (aprox) si aduni 700(ziua 1) + 700(2) +700(3) ...tot asa pana ajungi la 7700 de calorii arse. Vei scapa un kg in aprox 11 zile. Asta-i teoria...parctica e alceva. Iti urez noroc! Uite aici un calculator de calorii e cel mai complex si site-ul te ajuta sa afli mai multe : http://calorii.slabute.ro/
Înumulești numărul de proteine și lipide cu un număr, parcă 9, 6. Am învățat în a V-a dar chiar nu mai știu. Caută pe net.
Baftă
In carte de bio ar trebui sa iti arate cat la suta au caloriile si mancarurile pe care le consumi zi de zi ori poti face asa iti las o pagina in care iti va spune cate calorii consumi in 24 de ore, nu trebuie decat sa completezi varsta, kg, si inaltimea dup dai la calculeaza si iti va spune.
Draga happy forever din pacate nu am un raspuns pentru tine.Eu am o rugaminte pentru tine.Te rog frums sa iti schimbi imaginea pe care o ai pe TPU.