| HappyKiddd a întrebat:

Cum se fac semnele acelea gen inimioara, sau fluture sau... ceva? Ce litere sa pun ca sa le fac? De ex. o fata fericita happy asa! dar alea chiar nu stiu cum sa le fac! Imi explk. si mie plzz?

Răspuns Câştigător
| Tynnna a răspuns:

:@) porc
3:-o vaca
(%) yin yang
:o3 puppy dog eyes... uite aici mai multe http://messenger.yahoo.com/features/hiddenemoticons/

acum depinde. daca ai instalat FunnyMessengerEmoticons iti poate arata alte simboluri... de exemplu in loc de yin yang iti arata un emoticon la volan.
~O) - cafea...la mine merge, dar imi arata doi betivi pentru ca am instalata chestia aia mult mai amuzanta.;))

9 răspunsuri:
| nikoalexa a răspuns:

Doua puncte x e fata cu o inimiora. douaca puncte *e atunci cand fata te pupa doua pct p atunci cand scoti limba doua pct o cand te miri doua pct paranteza zambesti doua pct d razi si zambesti le mai gasesti egal doua paratneza inima zzdorbita

| HappyKiddd explică (pentru nikoalexa):

Astea le stiu! Dar eu vreau altele...cu o inimioare neagra sau cafea sau alte semne....nu astea de mess altele!

| aaadddyyy a răspuns:

: s esti confuz : -? te gandesti : -? dai din umeri ~ o ) cafea inimioara neagra e < 3 dar tu vezi ca atunci cand le scrii semnele trebuie sa fie lipitetongue

| HappyKiddd explică (pentru aaadddyyy):

Inimioara si cafeaua nu merg... celelalte le stiu!

| aaadddyyy a răspuns (pentru HappyKiddd):

Pai tu unde vrei sa le folosesti aici pe TPU sau pe mess?

| HappyKiddd explică (pentru aaadddyyy):

Pai nush...pe mess!