| Wtf9000 a întrebat:

Cum se face ca in filmele interzise persoanelor sub 16 sau 18 ani, joaca si copii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand eram mic ma uitam la filme fara restrictii si tot sunt mai intreg la minte fata de copii de azi cu tot cu restrictiile astea din televiziune, eu unul n-am murit de agresiunea la tv cand aveam parte de ea in viata reala, asemenea restrictii sunt inutile atata timp cat exista accesul liber la alte mijloace de informare sau k parte fizica in realitate

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Copiii care joaca sunt in studio, inconjurati de multi oameni, fac pauze, se rade, se trag duble, asa ca fac mai usor diferenta intre realitate si film. In schimb, pe ecran, filmul apare pus cap la cap, cu efecte speciale si e posibil ca in mintea unui adolescent de 14 ani sa nu fie prea clar daca ce se intampla e film sau ar putea fi real. Vezi toate intrebarile despre cum devii sirena de pe TPU (si ala cred ca nici nu are limita de varsta 16).

| bibitza a răspuns:

Buna intrebarea straight face

| N538961518 a răspuns:

Copii din filme in general sunt niste copilasi care gandesc mult mai matur pentru varsta care o au.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copii din acel film fac parte din distributie, nu-l vizioneaza, ci joaca in el.
Si pentru ca in scenariu a fost scris sa apara copiihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca asa a decis regizoru'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pun lucruri in care oamenii fac sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu.

| marutza_8918 a răspuns:

E foarte ciudat, dar mai ciudate sunt desenele animate cu 16 sau 18 ...nu prea cred ca adultii se uita la asa ceva!