| GW1521 a întrebat:

Cum se face ca nu am nicio prietena. Sunt o persoana sociabila in general, vorbesc si cu baietii si cu fetele dar nu pot sa trec de la relatiqa de amici cu fetele la o etapa superioara. Ce sfaturi imi dati in special fetele?

5 răspunsuri:
| Mozurov a răspuns:

Asta e greseala ta. Odata ce o femeie te catalogheaza drept amic nu mai ai nicio sansa cu ea.Nu mai incerca sa te imprietenesti cu ea, ci fi mai direct si mai increzator in tine.Pun pariu ca daca ieseai la prima intalnire cu o tipa, tu nu faceai deloc contac fizic cu ea(si crede-ma sa atingi o femeie e cel mai important lucru la prima intalnire, e lucrul care separa categoria Amici de categoria Material de iubit).

| GW1521 explică (pentru Mozurov):

Cateva sfaturi, idei?

| Mozurov a răspuns (pentru GW1521):

Da.Fi mai indraznet si nu mai face complimente fetelor.Cum ai cunoscut o fata cauta sa faci contact fizic cu ea(dar sa pari cat mai natural).

| GW1521 explică (pentru Mozurov):

Poti fi mai detaliat pentru un noob. Ce subiecte sa abordez pentru a ajunge unde doresc? In special daca imi place, ideea nu e aceea ca la inceput sa-i fac complimente si dupa aceea sa vina partea in care, nu stiu. o invit la suc?

| Mozurov a răspuns:

Uite tot ce ai vazut in filme si ce auzi in jur...alea sunt basme.Sa iti explic pas cu pas ce trebuie sa faci mi-ar lua cred ca jumatate de zi.Dar te invit calduros pe siteul si forumul www.artaseductiei.ro.Acolo vei gasi articole despre tot ce trebuie sa faci pentru a ajunge acolo unde vrei.