| kitty00 a întrebat:

Cum se face masca cu ulei de ricin pentru crestea parului? sau pentru accelerarea cresterii parului?happy Cat timp trebuie sa o las pe scalp? Aplicata pe parul umed sau uscat?happyPlease help me! Thanks!@

4 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Ulei de ricin, vitamina A, un galbenus de ou si lamaie. Le amesteci si intinzi pasta pe parul uscat. O tii vreo 20 min apoi clatesti bine parul si il speli cu sampon.

| kitty00 explică (pentru Amilik):

crying Lol, sunt la bunica, la taralaughing)).si da am internet la ea...am in casa doar 20 ml ulei de ricin, miere, lamaie thinking Ce pot face?

| Amilik a răspuns (pentru kitty00):

Nu pot sa cred ca bunica ta nu are un ou in casa!
Masca cu miere si lamaie
O alta masca eficienta este cea cu miere si lamaie. Se amesteca sucul de la o lamaie cu o lingura de miere si una de apa. Masca rezultata se aplica pe par si se mentine pe acesta in jur de 15 minute.
Saca gasesti un ou poti sa o faci si pe asta
Masca cu miere si galbenus de ou
O masca buna este cea cu doua lingurite de miere amestecata cu un galbenus de ou. Aceasta se omogenizeaza bine si se aplica dupa ce parul este proaspat spalat, deasupra radacinii lui, lasandu-se circa 15 minute, dupa care se clateste. Aceasta masca este foarte potrivita pentru un par gras.

| kitty00 explică (pentru Amilik):

Are ou, dar nu am vitamina a si e si :-2 bleaaah!laughingsi nici ulei de masline si nu gasesc in satul asta ulei de masline, sunt expirati total straight face la ei de-abia daca au aparut 7days cu nuca de cocosrolling on the floor)))laughing)). multumesc oricum oh go on.