| burangabriela a întrebat:

Cum se face o declaratie pentru pensia alimentara? va rog urgent desigur dau funda:*:*

1 răspuns:
| TheYonutz19 a răspuns:

Domnule Presedinte,
Subsemnatul.domiciliati in., str..nr...,judetul Constanta, in calitate de fiu major al paratului. dimniciliat in..., str.nr.solicit chemarea in judecata si personal la interogatoriu a acestuia pentru obligarea sa plata unei
PENSII DE INTRETINERE,
in favoarea mea, conform a 1/4 din ventiruile realizate.

In fapt:
Sunt fiul paratului.,care conform sentintei civile nr.../. pronuntata de Judecatoiria...a fost la plata unei pensii de intretinere pentru mine pana la implinirea varstei majoratului.
In prezent sunt elev in anul al.lea,la Scoalla/Liceul. si ma aflu in continuarea studiilor,conform adeverintei nr.,emisa la data de.,de aceasta unitate scolara.
Solicit sa cereti pe cale oficiala adeverinta cu veniturile realizate de tatal meu pe ultimele sase luni, de la., cu sediul in., str. unde el lucreaza in functia de. si sa il obligati pe acesta la pensia aferenta nevoilor, varstei si pregatirii scolare pe care o urmez.

In drept:
Imi intemeiez actiunea conform art.86 si 94 c.fam si art.225 c.pr.civ
Semnatura
data

Domnului Presedinte al Judecatoriei.

Atasez urmatoarele acte:
1. certificat de nastere
2.sentinta civila nr./...de obligare a paratului la pensie de intretinere in favoarea mea
3.adeverinta de studii nr. emisa de
Succes!

Întrebări similare