| broscutsaaa a întrebat:

Cum se face un eseu? thinking Nu ma luati cu raspunsuri de genul "cauta pe google". sau "vaiiii, nu stii?". ca nu am gasit, si nu, nu stiu!
mi-a dat de facut la istorie un eseu pana marti, si nu stiu ce scriu in el. straight face
Hellppppp straight face

12 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Intr-un eseu dezvolti subiectul despre care sa scrii. Foarte important la eseu e sa pui bibliografia la sfarsitul acestuia.

mira
| mira a răspuns:

Nu te lasa intimidata de termen.De fapt trebuie sa faci un referat."Eseu" se traduce prin "incercare", ceea ce inseamna ca nu este obligatoriu sa cuprinda totul, ci doar acele aspecte care sunt preferate sau mai bine stapanite de tine.Succes.

| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Pai mai intai spune despre ce vrei sa scrii in eseu.Nu cred ca profesorul/a v-a spus :Scrieti un eseu.winking

| aly_4607 a răspuns:

Scrii cuprinsul, continutul eseului, despre ce ai tu sa faci si bibliografia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! ajutati-ma si pe mine cu un eseu legat despre temele :Razboiul rece, Romania, Tratatul de la Varsovia, 1945, J. F. Kennedy? am nevoie astazi de el. Va multumesc anticipat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cima ma poate ajuta u un eseu la lb romane despre mara. nu stiu ce sa sciu in el si miercuri am teza. plzz

| duaA a răspuns:

Sper ca ai reusit sa faci acel eseu, deoare este randul meu sa fac unul la romana si nu stiu, d unde sa incept si unde sa termin
. deci prin urmare tuh ce ai facut?

| duaA a răspuns:

Sper ca ai avut succes la acel eseu deoarece acum este randul meu sa fac unul la romana si nu stiu d unde sa incep si unde sa termin:-sin concluzie cum ai reusit pana la urma?