| 99maria a întrebat:

Cum se foloseste un tampon cu aripioare ceva imgini?

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Are doua parti cand il desfaci. Partea cu aripioarele se lipește pe spatele chilotului, ideea e sa vina absorbantul in contact cu "puta" si astfel sa absoarba sangele care se scurge. Nu e greu, o sa te descurci. Pe ambalaj sunt instructiuni, vezi poate are mama ta prin casa.

10 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Aripioarele se lipesc pe partea din spate a chilotului., absorbantul trebuie sa stea pe chilot, cu partea aia mai pufoasa inspre vulva. Aripioarele sunt adezive, pentru fixare de chilot.

| gabytz18 a răspuns:

Ar trebui sa-ti intrebi mama. Ma mir ca nu v-a invatat in sc.

| didiDia a răspuns (pentru gabytz18):

La scoala nu te invata treburi din astea. Bine ca profesorii umplu capul elevilor cu tot felul de prostii, dar educatie sexuala nimeni nu le face. Avand in vedere faptul ca in ziua de azi lumea isi incepe viata sexuala la varste tot mai fragede, ecuatia sexuala este chiar necesara. Pacat insa ca nici parintii, nici profesorii nu ii indruma pe tineri, ci ii lasa sa descopere singuri, riscand sa dea de probleme (mari uneori).(tinerii bazandu-se doar pe ce au auzit de la prieteni sau putin ce au mai citit pe internet sau prin vreo revista)

| gabytz18 a răspuns (pentru didiDia):

Esti pe cls a 6-ea stiu cam cati ani ai asa ca multi inainte. Sunt baiat cel mult ar trebui sa stiu cum se schimba scutele, la tampoane nu ma pricep, dar iti pot vorbi de relatie parinte copil. Cred ca nu ar trebui sa te rusinezi sa vb cu mama despre asta. Nu este o rusine. Nu uita ca tu pe unde calci ei au calcat deja. Sfatu asta ti l-am dat ca o parere neutru nu stiu care este atmosfera ta din familie si nici relatia ta cu parintii. E o judecata la rece. POti incerca sa intrebi si prietene putin mai mari sau verisoare, depinde in cine ai incredere.
Imi pare rau ca scoala nu se implica. PRobabil ca se v-a implica atunci cand nu vei mai avea nevoie de ajutor.

| didiDia a răspuns (pentru gabytz18):

Nu sunt pe clasa a 6-a. Uita-te la raspunsurile date de mine si o sa vezi ca am terminat cu scolile. Eu ma refeream la ce s-a intamplat cand eram eleva.

| 99maria explică:

Sunt in clasa a 6-a si mama e la servici si abia maine ii pot spune ca vine seara tarziu de la servici si trebuie sa invat pana maine

| 99maria explică:

Da mi-am cumparat Dar imi curge de acum toata ziua?

| didiDia a răspuns (pentru 99maria):

Iti va curge cam 3-5 zile si nu il poti opri. Dar nu te speria, e ceva normal, i se intampla oricarei persoane de sex feminin ce are minim varsta ta.(ma rog, or fi si exceptii carora le vine mai repede)

| 99maria explică:

Dar mi-am luat doar 5 nu mi-am luat o cutie plina

| FlorinaGeorgiana a răspuns:

Este scris pe ambalajul de tampoane, arata acolo si imagini happy

Întrebări similare