anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se ia o decizie? de fapt cand am probleme in relatie sau orice altceva nu stiu ce e bine sa fac.sunt indecis.si daca stau sa caut raspunsuri pe net sau forumuri sa vad daca cineva pateste ceva asemanator. orice ar zice eu sunt de acord.si devin confuz. ce pot sa fac cand zic ceva sa raman cu aceea idee pana la capat?

5 răspunsuri:
| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

Poi...trebuie sa analizezi problema s`o intorci pe toate partiile si apoi iti dai seama ce este mai bine pentru tine...si nu trebuie sa te iei dupa nimeni ia`te dupa tine si atat...gandeste de 10 ori inainte sa iei o decizie si ramai la ce`ti vine in gand prima oara...gandeste`te ca daca esti indecis mereu ce se alege cu viata ta? profesionala sau personala... orice s`ar intampla mergi mai departe gandeste`te ca te aflii intr-un labirint si decizia pe care ai luat`o e luminita de la capatul tunelului...cu ajutorul ei poti scapa de acolowinking sper ca te-am ajutat :* MULT SUCCES!

| rozalia25 a răspuns:

Se ia o foaie de hartie si se fac 2 tabele : unul in care scrii avantajele, in celalat dezavantajele. Care domina numeric acela te va ajuta sa iei decizia.

| liz23 a răspuns:

Cand ai de luat o decizie.internetul nu te ajuta cu nimic, povestile pot fi asemanatoare dar modul de gandire, nu. Te linistesti din toata agitatia din jurul tau, analizezi situatia atat prin sentimente dar si cu capu, pui in balanta argumentele pro si contra si dupa tragi linie. Cel mai important este sa fi decis, cat de greu ti-ar fi pe moment sti ca pe termen lung iti va fi mai bine. ai incredere in tine, in ceea ce faci, pana la urma daca iei o decizie gresita nu e capat de lume, data viitoare sti ce ai de facut.

| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

Poi... e ca si cum... vrei sa cumperi o casa... tu ai vizitat una pe care o adori... dar simti nevoia de a cauta si altele... poate gasesti una mai diferita... vrei sa cunosti necunoscutul... te inteleg... Daca ai 19 ani ce sa zic... fa ce simti... dar gandeste`te ca iubita ta poate fii super ranita si pune`te in locul ei... aa si mai e ceva esti sigur ca si ea te iubeste?hee hee convinge`te de asta si apoi vei putea trage concluzia finalawinking :*:*:* bye

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tony, nu ca as fi vreo experimentata in viata, dar atunci cand trebuie sa iei o decizie importanta, ai putea iti faci o lista balansiva, sa pui in drepta consecintele anumitor decizii si in stanga consecintele celoarlate decizii...si in plus cel mai important este sa privesti in adancul tau, pentru ca fiecare priveste situatia din punctul sau de vedere si nu iti pot da sfatul cel mai corect. o
Oricat s-ar abtine o persoana sa nu fie subiectiva, intotdeauna va domina aceeea latura din ea, pentru ca e ceva natural, astia suntem noi oameni...parerea meawinking... take it or leave it!