| EzoPunctt20 a întrebat:

Cum se joaca Lady Popular? Mi-am facut acum cateva minute cont si nu prea ma descurc big grin.Thanks.

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Pai este undeva acolo o bara unde iti da telurile pentru a trece levul. Le indeplinesti ducandu-te la salon si schimbandu-ti coafurile, cautandu-ti prieten ( in oras la disco), cumparand anumite haine. Daca vrei te ajut eu. Intreaba-ma orice nu stibatting eyelashes O sa incerc sa te ajut. Si eu joc si sunt lvl 17 ( sunt pe engleza). Tu esti pe RoMANA?batting eyelashes

1 răspuns:
| Hottie a răspuns:

Pai intai trebuie sa iti pun ceva intrebari...
Ai pe ro sau pe com?
Ai Mozzila Firefox?
Ai Adobe Flash PLayer (acela pe care ti-l cere la city/oras)?

Daca le a pe astea, intra la goals/tinte si vezi ce ai de facut. Prima data iti da 2000 de lady dollars/banii domnisoarei. Din cate stiu eu, trebuie sa iti faci doua codite cool negre/two cool black pigtails sau ceva de genul. Du-te la beauty salon/salonul de infrumusetare si gaseste coafura cu codite, apoi alege culoarea neagra. Parca trebuie sa incepi cursul pentru bucatari/start the cookie girl course si inca ceva... Cursul il incepi de la Employement agency (nu stiu numele in ro) din city/oras si dai click pe cursul ala cu tortul...
Mai vezi tu ce mai ai de facut... Succes!
P. S: Vezi ca ai la mesaje/messages un mesaj de la ei in care te instruiesc...