anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se numesc pastilele prin care poti sa avortezi dar care se pot gasi in farmaciile de la noi

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista asa ceva in Romania, iar in tarile in care sunt legale, nu se vand la farmacie sa se sinucida adolescentele cu ele. Ele se dau numai in spital, de catre medic (in alte tari), sub supraveghere in cursul unei internari. Fiindca pot provoca hemoragii care pun viata in pericol sau avorturi incomplete cu risc de septicemie si deces.
Un copilas nu e matreata sa scapi de el. daca vrei sa-ti ucizi pruncul, va trebui s-o faci asa cum spune legea, la spital, cu ajutorul unui medic ginecolog.

| psiholoaga a răspuns:

In Romania nu sunt legale. Tot ce poti lua este postinorul, care se ia in maxim 72 de ore dupa contactul sexual neprotejat si care intervine in organism, fie prin a impiedica iesirea ovulului din ovar, fie opreste fecundarea ovulului, fie prin a impiedica fixarea ovulului fecundat de peretii uterului. Daca au trecut cele 72 de ore si s-au dus si cele 20 de zile si ti-ai facut teste si esti insarcinata, mergi la ginecologie pentru confirmare. Daca ai pana in 14 saptamani, poti solicita un avort. Daca ai peste, nu mai este legal sa faci avortul. Pastilele de care spui exista, intr-adevar, se pot administra pana la 10 saptamani, insa in Romania nu exista.

| GreenSky a răspuns:

Ai mare grija...nu le lua fara prescriptia medicului...
daca esti anemica iti poate provoca moartea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca cel mai bime e sa stai de vorba cu un medic, el iti va explica cel mai bine cum trebuie sa procedezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Testele de sarcina sunt sigure?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai ce vorbiti atitea prostii, mi-e si sila cind va aud, eu adica anul acesta am insotit prietena mea la un doctor si i-a dat pastile care sa provoace avortul si a doua zia pierdut si voi ziceti ca nu sint, si inca ea le-a luat din R.Moldova ca de acolo e, si adica in Romania nu sunt? sigur ca sunt dar nu sunt legale si doctorii dau asa pastile dar nu chiar la toti, pentru ca au frica sa nu se afle, ca dupa au probleme

| Bibi_Bianca_1999_Uz3N a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce pastile a luoat prietena ta

| Elena_Madalina_Iancu_1993 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce pastila a loat prietena ta

| Elena_Madalina_Iancu_1993 a răspuns:

Buna ziua. mă numesc madalina asi fi si eu interesat de pastila care întrerupe o sarcină

| Andreea_6742 a răspuns:

Nu prea se gasesc in romania ...Mergi la doctor si avorteaza si eu sunt insarcinata dar cu pastile nu rezolvi nimic eu am luat si degeaba... poti avea impresia ca tu ai omorat copilu dar tu decat l-ai paralizat va iesi deformat cu pastile cea mai sigura cale e sa avortezi la spital:-)

Întrebări similare