| JustMe5930 a întrebat:

Cum se numeste floarea care apare pe una din copertile seriei Twilight (Amurg)? Credeti ca semnifica ceva, in raport cu continutul carti? Eu nu prea inteleg de ce au pus-o pe copeerta...

3 răspunsuri:
| UKFdubstep a răspuns:

Nu stiu cum se cheama acea floare da stiu ca e rara si foarte sensibila. acea floare semnifica sensibilitatea belei fata de cei din jurul ei, plz funda daca te-am ajutat cu ceva baftawinking

| PaulaGGiyongchy a răspuns:

Stephenie Meyer a spus că floarea de pe copertă nu are nicio semnificaţie în povestea ei, arătând că ea nu a fost în niciun fel implicată în designul coperţii.
Titlul se referă la cea mai întunecată dintre fazele lunii, indicând astfel faptul că Bella trece printr-o perioadă întunecată din viaţa ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stephenie Meyer a spus că floarea de pe copertă nu are nicio semnificaţie în povestea ei, arătând că ea nu a fost în niciun fel implicată în designul coperţii.
Titlul se referă la cea mai întunecată dintre fazele lunii, indicând astfel faptul că Bella trece printr-o perioadă întunecată din viaţa ei. Cum se numeste... nu stiu.