Da stiu, ma gandeam sa precizez, dar speram totusi sa nu fie nevoie...
mai intai am fost data cu un an mai tarziu la scoala din anumite motive, iar inca un an l-am pierdut in Germania...
lamurita?
Fustite mini, sau alte tinute care sa-ti puna in evidenta formele specifice varstei.
Mmmdea...nu ma refer totusi la genul ala de atentie, plus ca in felul asta as parea mai mult o "tar*a in calduri"
adica intentiile ar fi clare in acel caz si nu-i deloc genul meu... ma refer prietenii in general
Clasa a 9-a la 17 ani? Pai tu ai 17, iar cei de clasa a 12-a au 18, nu e mare diferenta de varsta, deci te poti imprieteni foarte usor.
Pai asta-i si ideea, dar...mi s-a spus ca cei de-a 12a nu-i prea baga pe cei de-a 9a in seama din motive evidente zic eu
acum nu stiu daca-i adevarat, dar daca e totusi, ma gandesc ca nu ma vor lua in serios vazand ca-s a 9a chiar daca diferenta de varsta-i mica...
si practic dintodeauna am fost cea mai mare din clasa, iar acum sunt iar nevoita sa petrec 4 ani alaturi de indivizi mai mici cu 2 ani decat mine si asta-i groaznic...
si mai rau e ca am doar un an pana sa plece din scoala, si vreau sa profit la "maxim"
deci se poate spune ca scopul meu principal in a 9a e sa petrec cat mai mult timp cu cei de-a 12a, dar habar n-am cum : ))
si stiu ca probabil pare ciudat...
In dor-mi-tor! 17 ani clasa 9? Eu cred ca ai facut de 3-4 ori clasa 3, 6-7 ori clasa a 5 si asa ai ajunuuns tu la 17 ani! Era o melodie a Loredanei - o inima la 16 ani. Ma-ndoiesc ca ai auzit de aceasta melodie.
N-ai decat sa crezi absolut ce vrei...n-am de gand sa-ti dau tie vreo explicatie
nu de alta, dar mi-as pierde timp pretios pe unu/una ca tine
A si... acum imi dau seama ca anumite persoane se pot gandi la altceva, deci... nu m-am referit la acele "chestii" la care se pot gandi unii
anonim_4396 întreabă: