Eu obisnuiam sa ma rad, dar cu timpul in locul micilor taieturi involuntare au crescut tot felul de... negi (sau nu stiu cum le zice). Acum merg la cosmeticiana si ma epilez cu ceara. Nu e dureros, rareste parul si nu creste foarte repede (aproximativ la o luna merg la epilat).
Am folosit si crema depilatoare - dar nu are efect de lunga durata si in plus sunt unele care miroasa ingrozitor.
Lama de ras, crema depilatoare, ceara, aparatul epilator
sunt multe variante... cea mai rapida e lama, dar te iriti mai ales daca nu te.ai facut niciodata, iar parul creste imediat, chiar din prima zi.crema depilatoare tine mai mult(vreo 2 3 zile dpinde de calitatea ei), si iti lasa si o piele catifelata...incearca crema de la veet sau farmec
aparatul si ceara sunt mai dureroase, dar au efecte mai bune
bafta
Cu grija, cu foarfeca! Daca te razi, risti o infectie a unui fir de par, foarte nasoala! Se umfla, creste si doare ca un cos, de nu poti dormi! Ai grija!
Creme sunt ff multe... cea mai buna eu zic ca este crema epilatoare de la veet.este buna si la un pret bun
epilator desi este dureros
lama de ras... dar nu este asa indicata pentru ca firele de par vor creste ff repede sh mai dese
Cu aparatul de ras e cel mai comod dar iti creste foarte repede parul, cu crema e cam la fel numai ca pierzi mai mult timp cel mai indicat ar fi cu epilatorul dar din pacate nu toata lumea suporta durerea.Bafta
Definitiv nu se poate scapa decat cu operatie cu laser. dar sunt anumite spray-uri care ajuta firul sa fie mai rar si mai subtire(se gasesc in magazine)... dar nu se recomanda sa folosesti bic-ul.mai sigur e cu epilator sau ceara, care smulge firele in intregime.
Iti recomand sa te epilezi cu aparatele de marca care exista la ora aceasta.
In prima faza este dureros, dar dupa cateva epilari, ai sa te obisnuiesti.