Hannah montana exixta cu adevarat. este o vedeta dmirata de toti si nimeni nu poate sa semeni cu ea, pentru ca e uncia. nu puteti semana cu ea, unii oameni se imbraca ca ea si isi pun o percua, dar nimeni nu ii pozate semana, ea are versurile ei, cantecele ei si stilui ei. este singura vedeta la 17, a aparut in 3 seriale, intr-un film, + emisiuni TV. cine se crede mai bun ca ea sau compara o vedeta cu ea e clar ca nu stie ce este ala,, talent '' in sulfletul meu miley cyrus ( destiny hope cyrus ) va ezista mereu, pentru ca ea este vedeta adimirata de totii adolescentii si copii.
Da si eu seman sa stii mai mult ca tine uite si eu pot zice ca seman cu nu stiu madaina draghici(chiar e adevarat doar nu sunt blonda) deci mai lasane fata cu asta semeni tu cu hannah esti proasta tu nu stii ca hannah nu exista ci e miley cyrus
Nu ai cum esti proasta nu ai cum sa semeni esti handicapata daca crezi asta hannah montana e doar un super star iar tu o fata proasta si handicapata pentru ca nu seeemmmmmasnaaaaaaaaaaaati ciar de loc zic asa pentru ca iti place hannah montana da proasto esti o handicapata daca crezi ce iti zice lumea asa ca nu-ti baga capu unde nu-ti fierbe oala nu mai crede lumea da ce iti zice proasta si handicapata iti scot limba proasto
anonim_4396 întreabă: