anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se poate se semen atat de mult cu Hannah Montana o ador si toata lumea crede ca sunt ea ce suoper tare.

52 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da chiar fataaaa! Ceee super tareeeeeeee! Yu`Hu!
:-s Ai dovezi? arata-ne!
Ce fac fetiscanele astea care cica se numesc VEDeTE, din copii din ziua de azioh go on :-s

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hannah bostana!laughing
Sau cum zice pretenu` rolling on the floor de mai sus : Hanna Barosanna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine stie ce handicapata esti tu asa toata lumea poate sa zica ca seamana cu ea fa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te cred fraierooooo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow? serios? si eu sunt M. J (cu toate ca sunt fata)! lolx! fata tu nu ai ce face? sau te doare capu'? hannah montana e doar un personaj interpretat de miley cyrus! 1. ar trebui sa semeni cu miley cyrus ca sa,, semeni,, cu hannah montana sh 2. invata sa minti sh thu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, da cand o zbura porcul! a staiti n-am stiut ca puteti zbura?laughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am parul ca al lui hana si majoritatea hainelor si camera mea e totul cu hanna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca ai aparatele hannah montanna vei semana leit cu ea.cumparale nu mai astepta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley cyrus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hannah montana exixta cu adevarat. este o vedeta dmirata de toti si nimeni nu poate sa semeni cu ea, pentru ca e uncia. nu puteti semana cu ea, unii oameni se imbraca ca ea si isi pun o percua, dar nimeni nu ii pozate semana, ea are versurile ei, cantecele ei si stilui ei. este singura vedeta la 17, a aparut in 3 seriale, intr-un film, + emisiuni TV. cine se crede mai bun ca ea sau compara o vedeta cu ea e clar ca nu stie ce este ala,, talent '' in sulfletul meu miley cyrus ( destiny hope cyrus ) va ezista mereu, pentru ca ea este vedeta adimirata de totii adolescentii si copii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Trebuie sa faci o pauza de desene,
2.Miley traieste in america,
3.Nu stie romana,
4.Nu exista chestia cu,, toti au o sosie,
5.Nu esti hannah.
Si mie imi place foarte mult miley dar nu exagerez!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti proasta hannah montana nu exista vrei sa arati ca ea?
zi mamei ta sa te vopseasca blond si sa invati sa canti si o sa arati ca hannah daca tu esti atat de proasta si crezi in potcari si eu sunt fan dar nu disperat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hannah nu exista

hannah e tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ai dreptate e super ca si eu seman cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ca esti proasta dea dreptulllll

| andra_2561 a răspuns:

Da si eu seman sa stii mai mult ca tine uite si eu pot zice ca seman cu nu stiu madaina draghici(chiar e adevarat doar nu sunt blonda) deci mai lasane fata cu asta semeni tu cu hannah esti proasta tu nu stii ca hannah nu exista ci e miley cyrus

| mona76 a răspuns:

Orice in lumea asta care te poate face sa te simti bine, e ok...

| iuliana_8416 a răspuns:

Nu ai cum esti proasta nu ai cum sa semeni esti handicapata daca crezi asta hannah montana e doar un super star iar tu o fata proasta si handicapata pentru ca nu seeemmmmmasnaaaaaaaaaaaati ciar de loc zic asa pentru ca iti place hannah montana da proasto esti o handicapata daca crezi ce iti zice lumea asa ca nu-ti baga capu unde nu-ti fierbe oala nu mai crede lumea da ce iti zice proasta si handicapata iti scot limba proasto

| alexandra_4322 a răspuns:

Ia nu mai spunelaughing

| alexandra_4322 a răspuns:

Ia nu mai spunelaughing

| A.P. a răspuns:

Hannah Montana nu exista.Miley Cyrus da si canta grozav

Întrebări similare