Daca sunteti sigur ca doriti acest lucru, trebuie doar sa intrati pe https://edit.yahoo.com/config/delete_user, va logati pe contul respectiv, intruduceti codul de securitate, si apasati pe Terminate this account. Din momentul in care ati dat click pe Yes, nu o sa va mai puteti loga pe acel cont, iar stergerea propriu zisa va avea loc in aproximativ 3 luni
Dar..Problema este ca nu stiu parola [cineva mi-a schimbat-o]
Nu stiti cum sa-mi aflu parola fara a-mi trebui acele intrebari?
Acesta varianta merge numai daca ati selectat la Yahoo Messenger sa va tina minte parola.
Pentru a exporta parola trebuie sa urmati urmatorii pasi:
1. Start, apoi click pe Run si in casuta din fereastra care v-a aparut tastati regedit si ii dati Ok.
2 Navigati cu dublu click pe fiecare cuvant (cheie de registri ex: Software sau ex: Yahoo) din urmatorul sir: HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager
parola voastra se afla in parte dreapta in cheia numita ETS si este ceva de genul: "ETS"="SrJRugClCzXwxKdQrW. wMeAegkeHf_qF8A6EtkjN3T. 75FD8Lk.
3 Dupa ce ati ajuns pe cheia numita Pager dati click dreapta si merge pe Export, dupa care va va cere sa salvati un fisier cu extensia ". reg"
Puneti acest fisier intr-un loc sigur deoarece acesta contine parola voastra de la ID-ul de mess/email. Daca acest fisier ajunge la altcineva acesta nu o sa poata sa va schimbe parola dar va putea sa intre pe Id-ul vostru de mess si de aici in mail.
Pentru a restabili parola de la messenger nu trebuie sa faceti altceva decat sa dati dublu click pe fisierul care tocmai l-ati exportat.
Ciufulituuu întreabă:
Liviuanonim întreabă: