| xGloryaax a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura?ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai stresa scumpa, eu m-am sarutat asa prima data la 19 ani, era la aniversarea mea, pentru ca nu aveam curaj si nici nu stiam cum se face, si de multe ori incepeau discutii ca nu-l iubesc samd. Anul trecut insa am intalnit un baiat care nu mi-a dat prea mult timp de gandire, si totul a venit de la sine...trebuie doar sa simti cu adevarat ca il iubesti, si iti va placea la maxim 8->! in plus, daca ii marturisesti inainte de primul sarut ca un stii sa saruti, se va simti incantat sa te invete, pana devii o profesionista :)) iar ca totusi sa nu te simti stingherita de primul ¨impact¨, iata niste sfaturi preluate, bineinteles: Cum se face?

Umezeste-ti buzele (trece usor cu limba peste ele) pentru a nu avea o senzatie neplacuta la atingere. Capul trebuie sa il inclini putin intr-o parte pentru a avea spatiu si lejeritate in sarutat. Cu ochii inchisi nu vei mai analiza fiecare parte si miscare a celuilalt si te vei simti mai bine.

Saruta prima data foarte usor (cu cat te doreste mai mult si ii dai mai putin, cu atat isi va dori si mai mult de la tine). Dupa ce ai sarutat cu buzele, deschide putin gura (iti vei da seama cum la fata locului) si cu limba umezeste-i buzele.

Nu-l intreba daca iti da voie! Totul trebuie sa se desfasoare lent pentru ca senzatiile sa ofere fiori maximi. Dupa ce i-ai umezit buzele, mangaie usor limba partenerului. Jucati-va precum fac serpii la imperechere. Atentie sa nu ii faci operatie de amigdala in timpul sarutului. Nu este o senzatie placuta. Sarutul combinat cu anumite mangaieri ale partilor corpului va vor aduce trairi interioare de tensiune sexuala.

De fiecare data cand saruti este altfel. Niciodata nu vor fi sarutarile la fel. Variatia de miscari va aduce ceva nou de fiecare data. Trairile va vor impinge cum sa va miscati. Exersati cat puteti.

Atentie la neatentie

Sunt cateva aspecte de care trebuie sa ai grija ca sa iasa totul bine:

- respiratia – cea mai mare greseala este sa uiti sa respiri. Daca nu vrei sa lesini respira normal, in ritm normal. In anumite momente (mai erotice) este permisa si respiratia pe gura;
- respiratie fresh – mesteca ceva inainte mentolat;
- atentie la dinti – sa nu va loviti in dinti in furia sarutului;
- fi activa – cum vrei sa te sarute, fa-o si tu. Nu sta sa astepti sa o faca doar celelalt;
- regula nr. 1 – este fara reguli! Faci asa cum simti fara sa incomodezi insa. Emotiile interioare va vor ajuta.
- mainile – daca le folosesti vor da o nota mai romantica sarutului. Tine-i capul cu mainile, obrajii sau gatul. Nu sta cu mainile degeaba.
- vorbeste – comunicarea este importanta daca vrei ca totul sa iasa bine. Ce va place si cum va place spuneti-va fara teama.

Ce sa nu faceti!

- nu sufoca cu limba;
- nu suge limba la refuz (doare);
- atentie la saliva sa nu va inecati (si prin sarut se pot lua boli infectioase, mononucleoza infectioasa de exemplu, numita si boala sarutului);
- sa nu saruti cu respiratia urat mirositoare;
- sa nu razi ca nu stie sa sarute ca si tine (da-i lectii de franceza…). ai aici un videoclip
http://www.youtube.com/watchv=yeS4k9IT6wY&feature=player_embedded.
insa e putin restrictionat de catre utilizator, trebuie sa ai cont sau 18 ani, asa ca trebuie sa rogi pe o prietena mai mare sa te ajute, sau pe sora ta, iar daca te jenezi, fa un cont fals (nu ti-am spus eu asta :D:D ). DAR! ce e cel mai important decat toate tehnicile astea? sa saruti asa cum simti tu, toata ideea e sa iti placa si tie si partenerului,nu cred ca exista reguli pentru un sarut perfect, depinde de voii doi, de atractia si de sentimentele dintre voi.Singurul sfat ar fi sa nu te straduiesti prea tare, doar incearca sa fii cat mai tandra si sa mangai cu limba ta, limba partenerului. Succes si spor la sarutat;)

7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Buna, Gloria!

Nu o sa gresesti, nu ai cum. Totul se produce instinctiv, in momentul respectiv o sa stii exact ce trebuie sa faci.

O sa iti spuna astia aici marea cu sarea, tu oricum o sa reactionezi din instinct. Cate planuri am facut la primul sarut, tot am fost luata prin surprindere si am reactionat instinctiv.

Fii tu insati. Daca nu intelegi cam cum e sarutul, pricepe doar ca va lipiti buzele, vi le miscati cateva secunde dupa care introduceti limba unul in gura la altul, o scoateti si asa mai departe. Probabil initial o sa ai o senzatie naspa, dar o sa iti placa pe parcurs.

Bafta!

| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Asta nu poate sa-ti explice cineva exact, chiar daca ti-ar explica nu ai intelegi total happy mai bine incarca si dupa vei intelege! Bfta:-)

| deniisu a răspuns:

Pai fa si tu ce face tipusmugsi a doua oara o sa fie bine.nu te poate invata nimeni adica nu exista reguluibig grin

| AnnaAbba a răspuns:

1. Acel baiat daca te place nu o sa tina cont ca nu sti
2. Saruturile nu le poti invata alea vin pe moment.

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi Aici http://teladin.blogspot.ro/2017/02/cum-saruti-partea-1.html
Este foarte bun tutorialul

Sper sa te ajute

| the4thmonkey a răspuns:

Uite aici un tutorial

http://listopia.ro/......si-simpli/

| aleyx a răspuns:

Pãi și dacã nu știe sã sãrute nici unul dintre parteneri