Cum se scapa de matreata? ca m-am saturat sa tot schimb sampoanele, nici un sampon nu imi prieste, acum folosesc unul de bebelushi dar tot am matreata. aveti o idee cum se poat scapa? pls help
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna! Toata lumea se lupta cu matreata, dar este un eficient al parului.Intradevar sunt remedii naturiste foarte bune iar scalpul tau poate nu procedeaza integrant cu aceste elemente naturiste!
De obicei eu la curs de cosmetica am invatat ca matreata se alunga foarte usor din cap si de pe scalp! Asa ca nu toate sampoanele o fac! Deoarece putine dintre ele au aceea substanta care omoara matreata. Un sfat bun este urmatorul si sa stii ca este foarte bun, un remediu natural format de tine.
Ai nevoie doar de otet, balasm de par, sampon de urzica, sampon normal obisnuit cu care te speli si un sapun de casa curat de asemenea.
Cum procedezi? este foarte usor.eu folosesc aceasta reteta naturala si crede-ma ca niciodata nu am avut matreata.
Trebuie sa te speli cu acestea de doua ori pe saptamana, altfel avand o creatie si un program pentru parul tau, acum in finctie ca il ai scurt, lung, pana la umeri nu conteaza.matreata sta oriunde.
Cand faci baie clateste bine parul doar cu apa normala, dupa in functie de parul tau spalaa-l bine cu otet peste tot inclusiv scalpul parului. freaca-l bine de tot pana nu imi este necesar, pana crezi tu, dupa ce te ai spalat cu otete aplica sapunul de casa pe toate undele parului, scalp, par, pe sub gat in spate acolo la ceafa pe tot parul.Lasa-l sa actioneze vreo 3, 4, 5 min cat vrei daca il lasi mai mult cu atat functioneaza mai bine!
Dupa ce-a trecut 5 min clateste-l din nou din abundenta sa iasa tot mirosul de otet, dupa ce te ai clatit spala-te cu samponul tau de urzica, doar de urzica gasesti oriunde si e ieftin. Dupa ce ti-ai dat cu sampon apoi puneti balsamul poate sa fie oarecare balsam doar ca trebuie sa respecti regulile.Sa stai cu el in cap pana se umezeste parul si se face catifelat, si straluceste. Apoi clateste-l bine, usuca-l cu prosopul, important sa nu-l piepteni cand parul este ud, daca il piepteni risti sa se rupa si e pacat.
Nu trebuie sa te speli in fiecare seara cum spune cel de mai sus ca atunci il vei deteriora.
Acest remediu este foarte bun, creede-ma ca eu il folosesc personal, si in batranete oamenii batrani foloseau asa ceva.
Sper ca ai sa respecti regulile, crede-ma ca sunt la un curs de cosmetica si machiaj.Ma descurc foarte bine in astfel de cazuri, unii sau mirat ca in doar 3-4 zile de la aplicarea metodei mele le-a disparut matreata, nu doar ca dispare matreata, dar:
parul creste se face sanatos ii confera stralucire si volum, aceste ingrediente omoara toti germenii parului.Si il va reface in doar 3-4 zile
IMPORTANT
Sa te speli doar de doua ori pe saptamana cu aceste remedii.In rest poti sa te speli normal
De exemplu, sa zicem asa:
Luni si Miercuri te speli cu remediile naturale, si vineri, sambata cand mai faci baie nu le mai folosesti, te speli normal sampon si balsam.
O sa vezi cum o sa mi multumesti, iti spun eu am mai patit asa de E-N ori
Parul un pic mai scurt si spalat in fiecare seara dar fa in asa fel si freaca bine de tot pielea scalpului.Nu vom scapa niciodata de tot pentru ca matreata nu se compune decit din celulele moarte ale pielii.
Eu ti-as recomanda samponul pe care il folosesc eu, tot asa am avut si eu matreata si m-am spalat cu sampon de la avon se numeste advance techniques pentru toate tipurile de par, eu as zice sa il incerci e tare bun
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.217.132.107) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro