| mariana_1390 a întrebat:

Cum se trateaza acneea?{coşurile}. Vă rog ajutaţi-mă. Nu mai ştiu ce să fac.

7 răspunsuri:
| hehehe a răspuns:

Uhm. in primul rand nu le rupe nu nimic. Spala-te zilnic cu apa si sapun, si iti recomand de la avon, setul "ClearSKin". folosesc, si nu mai am nici un cos pe fata big grin

Succes

| pisi1793 a răspuns:

Te dai cu galbenus de ou si miere amestecatwinkingmerge garantatwinking

| denisuka1529 a răspuns:

Pai poti sa le lasi sa treaca de la sine sau poti sa te duci la farmacie si sa iei alifie pentru acnee sau niste creme de la avonbig grin te ajuta(funda te rog)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tratament pe care l-am folosit si eu si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt.Il poti folosi si tu,dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine,lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).In cazul in care l-ai folosit deja, sau in cazul in care dermatologul nu-l considera potrivit pentru tine, raspunsul la problema ta poate fi chiar recomandarea dermatologului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pudra de argila. Este foarte ieftina si o gasesti la orice supermarket, eu o am de la Kaufland de ex. O amesteci cu putina apa si o aplici pe fata de 2 ori pe saptamana. Nu am auzit niciodata cazuri in care sa nu mearga, mira-m-as sa fi tu primalaughing

| mariana_1390 explică:

Pai tot ce mi-ati spus deja dar nu m-a ajutat deloc.Ce sa fac poate mai aveti idei dauu funda garantat!

| mariana_1390 explică:

Am incercat si cu pudra de argila ...nici un folos.Mi a trecut un timp si apoi iar.

Întrebări similare