In primul rand ciumidau nu exista in vocabularul tiganes.ci ciumidaptu/ciumidapto(depinde ca nu totii tiganii au acelasi stil de a vb adica e diferit accentul depinde din ce zona a tarii sunt) care inseamna inseamna pup sau te pup si e merau nu mereau))) hauoleu voi imi asasinati limba(((((
Ciumida inseamna "a pupa".
Te iubidaptu inseamna "te iubesc"
me merau inseamna "sa mor", nici pe departe "mor de tine"
Merav de tu inseamna mor de tine. deci anda mai bine taci daca nu stii
Felicitari pentru cunostinte. Ma contraziceam cu un amic daca exista sau nu gramatica in "limba ta".
Da, fiecare natie are accentul sau, Urasri vorbesc alt dialect fata de spoitori, dar banuiesc ca si partea cu zona geografica este adevarata. Oricum Exista Gramatica sau nu?
Lool va bagati in seamna si nu stiti nimic)
mara viata iubiutu =viata mea t iubesc
iubiutu =t iubesc
Ce inseamna mara?
Iubitaptut miri viata = te iubesc viata mea
Iubidaptut muro ilo= te iubesc inima mea
Și ciumidaptut înseamnă te pup. Jale cu voi romanii astia, nu va înțeleg de ce vreți sa vorbiți ca noi tiganii? Ne asasinați limba, o pocici...
Me kamav tu (international) - te iubesc (te vreau, te doresc; variante) se pronunta: - me camau tu!
Iubidaptu mara veata=te iubesc viata measi voi daca nu stiti tiganeste stati in banca voastra ca nu imi place sa imi stalciti limba))ciumidaptu
Inseamna sa mori tu...
Zaw bengaves - să mor eu
Sa înnebunești sau sa te ia dracu, asta înseamnă.
Voi romanii, orice ați face nu aveți hazul, talentul și finetea noastră, chiar dacă încercați sa vorbiți și sa va comportați la fel
Numa inculții încearcă să vă imite..la restul oamenilor le e rusine.da nu știu despre ce finețe și haz zici tu că nu se vede
Doar.pt.voi esti penibil/a te merau inseamna sa mor))) cum sa spui asa ceva! si ciumidau inseamna pup! esti varza!
Radu_Gheorghe_1949 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: