In japoneza cel mai frumos spui "anata wo suki desu" pentru ca "aishiteru" sau "daisuki" suna fortat
In japoneza : Kimi o ai shiteru!
In chineza... e mai greu. apar doar patratele pentru ca este cu semnele alea.
In chineza e mult mai usor: Wo Ai NI
In japoneza se zice Aishiteru[se pronunta aişiteru :| ], parca mai era o forma, mai folosita, dar nu o mai tin minte :"> http://japanese.about.com/library/weekly/aa021101a.htm aici vezi mai multe, dar ai grija ca e in engleza :D
Japonezii nu prea folosesc chestii de genul I love you. Mai mult I like you. E foarte rar sa zici I love you. Adica Aishiteru.
Forma aia mai utilizata era Daisuki. Sau suki, simplu. Sau Suki desu. [Se pronunta daischi, suchi, suchi desu]
Te iubesc in chineza se scrie exact asa cum ai spus tu 我爱你. iti pot garanta asta pentru ca lucrez intr-un magazin de chinezi in spania.chiar azi am rugat-o pe sefa mea sa imi scrie te iubesc pentru un tatuaj, acum cautam scris pe net ca sa il pot scoate la imprimanta la dimensiunea dorita si am dat peste intrebarea ta. e identic cu ce mi-a scris chinezoaica.multumesc.in japoneza nu am idee cum e
Gresit.in chineza este wo ai ni. cunosc limba chineza foarte bine
O ai ni se spune.am niste prieteni chinezi si ei stiu cred nu ..asa se pronunta
Stiu doar cum se pronunta Japoneza:taischi, taischi daio sau cel mai simplu schi.
Deci in japoneza cred ca se foloseste cel mai des "aishiteru" sau „daisuki„ sau "anata wo suki desu" iar in chineza nu stiu cum se scrie dar stiu ca se pronunta uwociwa.
T3h00Izzy întreabă:
Geo2969686 întreabă: