| AndreeaaaaX a întrebat:

Cum si cand ai vrea sa mori!laughing)

Cel mai interesant raspuns primestee funda!:X

Răspuns Câştigător
| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Deci, daca as vrea sa mor...thinking
As vrea sa mor in viitor [nu stiu momentul oh go on]
Cand voi fi cu prietenul meu la patinoar... Iar eu voi cadea impiedicanduma de patina altui tip, imi voi pierde memoria, va sta el cateva ore langa mine, plangand, si spunandu`mi sa ma trezesc, se enerveaza, se ridica, iar cand eu sunt pe cale sa ma trezesc, imi da el cu patina in cap si imi zice" Ba vaco, tu ma scoti la intalnire, si eu stau aici dupa tine?" Si mor big grin.laughing Fundahappy?

9 răspunsuri:
| anonima122 a răspuns:

As vrea sa mor la 18 ani inecata sau impuscata, daca vrei sa stii de ce la 18 ani inti spun acum...pentru ca nu pot sa ma vad batrana

| мełıššα a răspuns:

Pai sincer `
Eu as vrea sa mor cum a lasat Dumnezeu. nu sa ma omor eu sau sa ma omoare cineva` sa mor din cauza la o boala sau la batranete :p si cand? cand va veni timpuwinking

| AnnaMariaaa a răspuns:

Cand imi vine timpul eu stiu pe la 70hee hee sau cand o vrea D-zeu.cum? de batranete

| Libelle a răspuns:

Cu monoxid de carbon.
cand? habar n-am.pe la 50 de ani
nu ma vad mai tarziu de atata in viata

| AngelSpeed a răspuns:

Ma iau la bataie cu niste jegosi si de o data unu imi da HatShot si mor big grin

| ForbiddenLove a răspuns:

Daca voi ramane tot timpul tanara ca la 18 ani de exemplu...as vrea sa traiesc 4ever
daca e vorba sa devin o baba care abia se misca...mai bine nu traiesc atat laughing
avand in vedere ca prima varianta e imposibila...raman la a doua!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce bătaie meriți, gândești înaintea lui Dumnezeu.
Pa, pa.

Stefan
| Stefan a răspuns:

De ce sa ne gandim la momentul despartirii de aceasta lume, cand viata este atat de frumoasa si interesanta? Si daca-o fi sa mor, as vrea sa beau, sa plang iubire de dorul tau.

| Blackwoman27 a răspuns:

Niciodata happy