| *** ~_- DeLliAaA -_~ *** a întrebat:

Cum 'stati' cu parintii? Adica vreau sa zic ca ai mei nu ma lasa vinerea la discoteca la liceul unde merg, avand in vedere ca am 12 ani. Ii inteleg intru`un fel, liceul este in celalalt capat al orasului, dar este politie in fata la discoteca si unii prieteni merg. uneori imi impun reguli, la 21:30 sa fiu acasa etc.Ai vostri cum sunt? Pe mine pe streseaza.

4 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Ai 12 ani, logic ca nu te lasa la discoteca si vor sa fi la 9 jum acas rolling eyes

| TipulVerde a răspuns:

Ai 12 ani. Si esti fata. Orice ai crede tu, ei doar vor sa te protejeze si pentru moment ar trebui sa mergi pe versiunea lor.

| KryssuxD_9221 a răspuns:

Stai linistita in 2 ani max nici macar nu o sa te mai bage in seama ( ma refer la morala happy ) fi si tu putin mai "rigida" si de asemenea mai asteapta si tu putin, acum depinde si de cum te porti si te cate ori le ceri voie, zi`le si tu ca asa e trendu` de mic copil love struck. Eu nu am deloc probleme cu ai mei, nu`mi place sa ies...chiar deloc, nici nu prea am cu cine din cauza diferentelor dintre mine si prietenii mei, daca ar putea mama numai prin oras m`ar trimite...sti cum e, cand vrei ceva nu ai si cand nu vrei acel lucru il ai happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei vor sa nu te duci la discoteca ca sa nu devii o pitipoanca. Daca vrei sa fi o fata serioasa ai asculta de ei si ai sta acasa.
Eu cu parintii mei ma inteleg super binehappy