| Ioaxo a întrebat:

Cum stiu cand sunt indragostita?happy-funda!kisslove struck

Răspuns Câştigător
| Micuţa a răspuns:

Buna Rose! In primul rand esti foarte fericita si razi intr-una fara motiv :-). Nu prea ai pofta de mancare ( de obicei ). Mereu iti doresti sa intalnesti persoana respectiva. Pur si simplu simti ca esti in al noualea cer cand vezi persoana respectiva si iti bate inima foarte tare! kiss

6 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Pai asta nu se afla, ci se simte.
Atunci cand esti indragostita iti place de acea persoana, simti ca ai sentimente frumoase fata de ea.
Te uiti incontinuu ` la ea, ti se face dor de prezenta ei ( a persoanei respective).

| Criiiiiiiis a răspuns:

Cand iti place de cineva te simti diferit in prezenta lui. Simti ca esti protejat, simti cum iti accelereaza pulsul, fiecare bataie a inimii, te inrosesti, nu stii ce sa faci cand se apropie de tine, tremuri, este mereu prezent in mintea ta, iti doresti sa il privesti la nesfarsit, desi e multa lume in jurul tau, tu il vezi doar pe el. Cand iti vorbeste te balbai, te inrosesti, nu stii ce sa raspunzi.

| Girl a răspuns:

Pai daca atunci cand te apropii de o persoana de sex opus si inima iti bate din ce in ce mai tare,cand simti in stomac fluturasi, cand te balbai daca vorbesti cu persoana respectiva, cand te gandesti din ce in ce mai mult la ea/el...astea sunt semne ca esti indragostita:*:*:*

e cel mai frumos senitment atunci cand esti indragostita.:X...

:*

| Scriitoarea a răspuns:

Nu poti sa-ti dai seama cand esti indragostita decat atunci cand esti. Simti o durere cand nu o/il vezi. Te bucuri nespus cand il privesti, simti ca esti in al noualea cer cand iti zambeste si iti vine sa lesine daca te ajuta cu ceva sau daca vorbeste cu tine. Insa ti se poate intampla doar sa te inrosesti foarte tare cand vorbesti sau vorbeste cu tine, nu neaparat sa iti vina sa lesini. Oricum, e cea mai frumoasa senzatie, atat de frumoasa incat il /o visezi noaptea, te gandesti numai la el/ea. Incepe sa-ti pese foarte mult cum arati[daca pana acum nu iti pasa] incercand sa o/il impresionezi. Sper sa te fi putut ajuta cu ceva. fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand vezi un baiat si iti place aspectul sau caracterul, iar atunci cand vorbesti cu el parca simti o bataiein inima si atunci cand il vezi cand iti sare inima din piept si poate chiar te inrosesti si parca fierbi.
P.Sbig grinaca ti se pare un baiat putin dragut in timp te poti indragosti de el.

| CrystySlayer a răspuns:

Pai la mine e asa:
1.Nu ma p:Xt uita mult la ea/el ca incep sa rad.
2.Am sentiment de gelkisszie.
3.Imi fac iluzi cu acea persoana.
Cam asa la mine, bine u esti fata pwaveate e alceva, dar am incercat sa te ajutbig grin

Întrebări similare