| ChearCreziCaOSaImiGasestiNumele a întrebat:

Cum stiu daca el ma place sau nu? Mie imi place de el foarte mult, dar nu stiu daca lui ii place de mine, ne sarutam doar cand suntem numai noi 2, el imi zambeste aproape tot timpul cand il intreb ceva, imi zice ca sunt frumoasa cand suntem cu prieteni, imi ia tot timpul apararea. M-a intrebat intr-o zi daca am prieten si i-am zis ca nu dar ma asteptam sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el. dar nu a facut-o! Si imi zice ca tine la mine. dar nu stiu ce sa cred si cum sa reactionez. Un sfat va roog. :*

Răspuns Câştigător
| Roxaname a răspuns:

El te place dar nu stie cum sa iti spuna incearca sa ii spui cand sunteti voi 2 daca te place si vreti sa fiti impreuna succes!

2 răspunsuri:
| Cupcake69 a răspuns:

Poate doar se distreaza cu tine.

| Marya232 a răspuns:

De ce nu iti iei tu inima in dinti si ii spui chestiile astea? Adica ca te deruteaza faptul ca se joaca asa cu sentimentele. Spune-i ca esti o fata serioasa, nu una cu care se pupa cand vrea el. Ori totul, ori nimic. Eu zic sa porti o discutie serioasa cu el. Daca se poarta frumos cu tine, poate te place, dar e timid si nu stie cum sa-ti zica. Fii tu barbatul in cazul asta si incearca sa rezolvi situatia!