Daca el nu te place nici macar un pic, nu ai cum sa-l faci sa te place si sa te iubeasca dintr-o dat! ia-o usor si poate iti va propune intr-o zi sa...fii cu el! daca nu du-te tu la el, mai bine sa recreti ceva ce ai facut, decat ceva ce nu ai facut! succes
Poate ca te placea mai de mult dar daca tu l-ai refuzat mereu s-a lasat pagubas si poate te-a uitat deva!(si ma refer ca l-ai refuzat in momentul cand el te tachine, poate i-ai spus ceva foarte urat si rau, poate ca o faceai pe neinteresata si asta a crezut el). Nu avem de unde sa stim daca te mai place, dar mai exista o speranta:poate si in momentul de fata te place, dar face si el ca tine, pe neinteresatul, acum poate te admira in tacere cand tu nu observi si crede ca nu are nici o sansa cu tine! sfat:cand spune glume, incearca sa spui si tu glume, si asa ii atragi atenti si el isi va dezcropa trecutul in care era inebunit de tine!
Eu zic sa vorbesti cu el...sigur ai sanse, cred ca te simpatizeaza ...de fapt nu cred sunt siguradaca spui ca nu isi mai lua ochii de la tine. e clar.adevarul este ca uneori colegii strik...asa mi se intampla si mie adica... obserci ca atunci cand este cu ei.devine serios...baga-te in seama cu el, vorbeste cu el, priveste-l intens...
E cam rusinos poate l-ai refuzat si nu are curaj sati mai spuna nimic dar da te place
Numai tu poti afla daca te place.Se simte dragostea, nu trebuie sa-ti dea nimeni sfaturi.
Marius339 întreabă: