| DAAAAAAAAAA a întrebat:

Cum sunt barbatii din zodia fecioara? Vreau sa imi spuneti din experienta voastra, nu dupa net.

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Calmi.
Am un coleg de clasă care e-n zodia asta și mai tot timpul e liniștit, destul de amuzant atunci când are glume-n program, este perseverent, un romantic incurabil... un tip așa cum mulți ar trebui să fie.
În general, cei născuți în zodia fecioară sunt meditativi, realiști, și din păcate, foarte perfecționiști (ăsta devine un defect atunci când se formează o obsesie pentru "perfect").
Devin ei înșiși atunci când sunt înconjurați de frumusețea naturii. Dacă ai pus ochii pe un tip în zodia asta, o noapte sub cerul plin de stele e secretul, cu asta-l faci al tău.

P.S. noi fecioarele suntem calme, dar să nu uiți că nu e chip să ne schimbi perspectiva, căci putem da tot din noi ca să arătăm că avem dreptate.
Baftă!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu poți să generalizezi aici. nu toți care au aceeași zodie, au și aceleași caracteristici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti spune o prostie mai mare ca " fecioarele sunt etc etc etc". nu poti cunoaste o persoana dupa zodie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Groaznici.
Nu ma inteleg cu nicio fecioara fie ea si fata.
Baietii sunt tipii aia fixi, atotstiitori care in acelasi timp isi vad de lucurile lor mai mult ca perfecte, inclinati sa critice mult si fara sens avand ca protagonist propria persoana. Sunt prefacuti si obsedati de rolul lor in tot ce fac... impulsivi cand sunt nervosi, totusi lipsiti de curaj. Au asteptari mari de la persoanele apropiate si vor sa fie apreciati. Cred ca detest zodia asta mai mult ca oricare alta zodie.