Pai, eu sunt fecioara si sunt incapatanata, emotiva, obiectiva, meditativa, un simt al datoriei si al umorului bine dezvoltat, ma enervez repede dar imi trece si mai repede
Pai eu sunt in zodia fecioara SI pot sa spun ca zodia ne caracterizeaza prin: dorinta de a atunge perfectiunea, delicate, grijulii, bune la suflet, se supara cam repede, dar le trece tot atat de repede nu avem toane.
Pai eu nu ca zodia ne influenteaza personalitatea, totul sta in educatie si in ADN-ul fiecaruia. Parerea mea
Cei din zodia fecioara sunt deosebiti de critici. Vor sa ajunga la perfectiune in absolut orice. Ei nu critica din rautate, o fac doar pentru a atrage atentia ca nu e perfect ( cel putin in viziunea lor ). In general sunt oameni sufletisti, cu picioarele pe pamant. Aspira la o cariera, o familie si la o viata normala.
Daca vrei sa aflii mai multe, poti intra aici http://www.eastrolog.ro/zodii/fecioara.php
Fratele meu e din zodia fecioara si de obicei e nepasator de ce se intampla in jur.
Eu sunt fecioara pai eu sunt nepasatoare, vreau ca tot ce fac sa fie perfect, prietenoasa, amuzanta, sociabila, perspicace, sunt toate zodiile intr-o singura persoana
croissant întreabă: