Le privesc ca pe niste femei frumoase, dar foarte frumoase fizic, pline de dezinvoltura si foarte bune dansatoare.
Pacat ca unii dintre noii le privesc ca pe niste femei "usoare", gresita catalogare! Sunt doar niste fete care profita de fizicul lor si de faptul ca se pricep in ale dansurilor, tocmai pentru a castiga cativa banuti.
Eu le admir si bravo lor!
Cum a spus si felicia multi le catalogheaza "femei usoare"desi poate nu sunt asa. Ele sunt acolo pentru a incinge atmosfera si pentru bani bineinteles. Te bate gandul sa te faci animatoare?
Unele fete le privesc cu invidie, pentru corpul pe care il au. Unii baieti le privesc cu pofta, altii ca pe niste femei usoare. Ele fac o munca pe care nu oricine o poate face, se distreaza, castiga un ban cinstit si ii fac pe multi sa-i invidieze prietenul, daca au.
In teorie animatoarele nu sunt obligate sa faca sex cu clientii sau clientele, in practica (cel putin la noi) este exact pe dos.Angajarea ca "animatoare", cu regret, ascunde adevarata "meserie", de fapt cea mai veche.
@Andreig de ce le numesti bitch ? ele doar danseaza nu practica cea mai veche meserie...
Silvia eu nu am raspuns cum le vad eu ci cum "sunt privite animatoarele in ziua de azi", asta era intrebarea :d
Sunt super...isi castiga banii muncind si la multe cred ca le si place munca asa ca nu am nicio problema cu ele! le privesc cu admiratie, pentru ca sunt frumoase!
Majoritatea lor sunt privite ca niste femei care sunt foarte usoare si care se pot cumpara pentru o noapte, dar eu cred ca sunt niste femeii care ori nu au o stare financiara buna sau au de crescut o familie.Animatoarele am auzit ca sunt si fete care trebuie sa-si mentina universitatea sau facultatea oricum nimeni nu poate judeca pe nimeni! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! ByA
Valutzza, cand o sa ajungi animatoare, eu cred ca voi fi un admirator stand la prima masa din sala. Insa esti cam micuta, acum am aflat... eu iti dadeam clar 17-18 ani
Si eu vreau sa ma fac animatoare... insa nu stiu prea multe despre aceasta meserie... ce inaltime trebuie sa ai? sunt putin cam micuta.v-am pupat
Eu am lucrat ca animatoare in diferite cluburi, si va pot garanta ca nimeni nu pune mana pe tine, daca tu nu vrei...In toate cluburile ai parte de protectie, daca cineva te deranjeaza te poti duce la paza si intr-o secunda este dat afara, dar daca nu te deranjeaza e treaba ta ce faci mai departe...Asa ca fiecare are dreptul sa-si exprime parerea, dar sincer nu toate animatoarele sunt "ieftine".
Pixie_8314 întreabă:
anonim_4396 întreabă: