Buna!
Vecinul numar 1. Foarte de treaba, un batranel de 70 de ani, care imi e ca si un bunic, ce imi aduce intodeauna cate ceva cand ma viziteaza.
Vecinii numar 2. Sunt familia celei mai bune prietene. O cunosc de cand ma stiu, deoarece de cand am fost mici am fost tot vecini. Parintii mei au avut niste probleme cu parintii ei, dar noi ne intelegem. Bunica ei e ''membra'' a clubului de babe barfitoare de pe strada.
Vecinii numarul 3. Mereu pusi pe cearta si scandal. Politia a fost la ei de 'n' ori. Cel mai naspa a fost cand ma uitam la un film de groaza cu familia noaptea, iar ei faceau un scandal ca imi venea sa turb.
Vecinii numarul 4. O familie foarte ok, de treaba cu o fetita dulce ca mierea.
Vecinii numarul 5. O familie linistita. Acolo sta un baiat din gasca mea foarte nebun si amuzant. Daca stai cu el o zi intreaga, razi o saptamana.
De luni-vineri, nu ma pot plange, am parte de liniste ca ei sunt la munca. Dar sambata si duminica ma terorizeaza, isi scot boxele pe geam, si manele cat da domnu.
Mă mut des, ca să n-apuc să îi cunosc. De obicei, vecinii mei, oriunde aș fi în lumea asta, se întâmplă să fie sonați.
X_x ooo. destul de enervanti .
unul baga manele "pă sistem", altul fura murele si zmeura noastra.
Avem unul bun si normal .
anonim_4396 întreabă:
An0nYmA întreabă: