Depinde de cat de mult imi este rabdarea pusa la incercare si cati imi testeaza elascitatea nervilor
Mereu am fost linistit, timid, cuminte, ascultator. Totodata lenes si cam dezordonat. Au fost si momente cand am fost pe la mijloc sau am trecut de partea cealalta dar mai rar.
Eu am fost singura la parinti, am fost cuminte, mi-a placut mult sa citesc, sa ma ocup de florile din gradina, sa imi ajut parintii.
Cum a zis profa de chimie/fizica "si catalina este mai zabauca de felul ei insa ii merge mintea bine"...sunt genul m'ai rebel, insa incerc atat cat se poate sa fiu ca ceilalti
intodeauna am avut alte idei m'ai "ciudate" despre viata in general si mi-am impus punctul de vedere chiar daca nu era necesar si cu' toate ca sunt profi care ma detesta eu ma comport la fel, doar ca sa le provoc riduri
bafta
La prima vedere sunt un tip cuminte, timid. Dupa ce ma cunosti mai bine o sa iti schimbi parerea.Imi place mereu sa fiu "Gica Contra".
Hmmm...parintii mei ma vad ca pe o fata la locul ei, dar cand sunt cu prieteniii sunt total opusul! E mult mai bine asa, dar am observat ca mama a inceput sa vada dincolo de masca aia de ingeras. Oricum e bine pentru ca are incredere in mine chiar daca am idei si apucari mai traznite
Cuminte, retrasa, nu cersesc atentie(cum fac altii), cam lenesa si dezordonata...la scoala sunt luata drept eleva buna, cuminte si timida(nu imi place chestia asta)...deci in concluzie is o adolescenta cumintica
Pai eu nu stiu da voi vedea in vitor da pana acum am fost cuminte(asa cred parinti)
M-am nascut cuminte.Doi trei ani pe la mijloc...Acum,nu stiu ce sa zic, nu ma mai cunosc.Am pareri proprii, ganduri aiurea.M-am schimbat mult.
Cuminte, linistita, timida, ascultatoare.asta in momentele bune dar pot fii si rea, indrazneata, neascultatoare, nesimtita, etc... dar asa in general sunt timida in multe situatii...si foooooooarte lenesa.
Sunt adolescenta si pot sa spun ca sunt ceva mai rebela Bine am si fazele mele unde pot sa fiu ascultatoare dar in rest rebela
Rebel nu inseamna certat cu disciplina.Multi sunt de parere ca daca nu asculti de parinti si profesori esti rebel. Dar asta fac toti. Daca tu faci ceea ce fac toti nu esti rebel, esti la fel ca restul.Rebel inseamna a avea atitudine si pareri diferite fata de restul, ori azi e in 'trend' sa nu asculti de adulti.Esti in trend si cazi in patima modei? Nu esti rebel.Rebel inseamna sa gandesti diferit fata de ceilalti.
Irezistibila, aveam toate stelele-n mana(in a` stanga), obraji rosii si palme fierbinti, buzunare cu tigari si buzunare cu alte buzunare, aveam credinta ca eu nu voi fi atat de idioata ca majoritatea adultilor, ce dreak, paream evanescenta dar ma simteam eterna(sau invers?) si nu puteam sa suport sutienele, simteam ca ma constrang.
RalucaSahnada întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: