Strumf, Inimuta, Unghiuta, Copilash, Bebitza, Danutza, Mayy
iar pentru ca veni vorba de alcol: spiirt! )
Pe mine nu ma alinta nimeni. Cat despre porecla, mi se spune "alcool in sange", pentru simplul fapt ca obisnuiesc sa consum alcool in cantitati exacerbate (nu in fiecare zi, doar ocazional.)
Apropo, se putea posta intrebarea si fara apelativul "fundita" la sfarsit.
Am multe porecle sau cum s'or numi.Anuca,moatmoazel{e in franceza, dar nu stiu cum se scrie, rusine mea}, pitica{chiar daca sunt inalta}, parasuta mica. Cam atat imi vin in minte momentan, uitasem si pitzi mi se mai zice.
Bafta.
Alint:Andu(Ma numesc Andreea), Bubu
Porecla:Frumusik(pentru ca sunt frumoasa) sau Pisicutza(eu mereu ii zgariii pe cei care ma enerveaza)
Dar imi amintesc ca in clasa 1 doamna profesoara de engleza imi spunea Trompeta pentru ca eram pitigaiata.
Pe mine ma cheama :Simona
Alint:Mona, Symo, Zana, Zuza
Porecla:Shmilka, Mono(poveste lunga )
Buna,
pai pe mine ma alinta Olen/Olenutza, iar porecla este Picky, pentru ca mi-am speriat odata prietenii cu latratul meu, care seamana perfect cu al unui caine...si de aici mi-au zis Picky, plus ca inainte profesorul de mate imi spunea Chipi.Si s-au inversat niste litere si a juns Picky care se leaga si de faza pe care le-am facut-o prietenilor.
Pe tine cum te alinta ceilalti si ce porecla ai? Sunt chiar cuioasa.astept sa vad ce raspunzi.
XOXO, papa
Mada mie mi se pare a fi intrebare de aia de copii mici gen: daca sti raspunsul primesti o acadea\
Ma cheama Camelia si ma alinta Camitza, Calelusa sau Cmelusule. Porecleuna groaznica) Satana(nu mai stiu de ce) si Megastar(pentru ca eu cant)
Numele meu e Maria dar poreclele pee care le am nu au nici o legatura cu numele, poate doar unele: Zimbareata!, Soare, Cela, Cica, Doamna Tepesh. cam atit!