| d3utzsa a întrebat:

Cum te ingrasi mai repede? daca mananci intre mese sau daca nu mananci nimic?big grin
ca unii spun intre mese sa nu mananci nimic, iar altii spun ca intre mese sa mananci chipsuri, alune, ciocolata, etcbig grin

5 răspunsuri:
| Mauve a răspuns:

Daca mananci intre mese chipsuri, alune si ciocolata garantat te ingrasi.

| Roxidd19 a răspuns:

Mananca searatongue chipsuri, alune, ciocolata,

| мαddยtรรα a răspuns:

Daca esti slaba, mai bine ramai asa happy.
motiv : cand am avut vre`o 9 ani eram foarte slaba... atunci mi.am doriit sa ma ingrash` happy.am mancat tot ce scrie mai sus si m`am ingrasat enorm. acum eu sunt grasutsa blushing [la varsta de 12 ani am 50 kgblushingblushingblushing ]... ma rog. eu ma pun pe slabit acum`. respect un regim foarte complicat si tin post happy

si sa-ti mai spun un lucru. trebuie sa stii unde se pune mancarea. adica grasimea happy

| мαddยtรรα a răspuns:

Daca esti slaba, mai bine ramai asa happy.
motiv : cand am avut vre`o 9 ani eram foarte slaba... atunci mi.am doriit sa ma ingrash` happy.am mancat tot ce scrie mai sus si m`am ingrasat enorm. acum eu sunt grasutsa blushing [la varsta de 12 ani am 50 kgblushingblushingblushing ]... ma rog. eu ma pun pe slabit acum`. respect un regim foarte complicat si tin post happy

si sa-ti mai spun un lucru. trebuie sa stii unde se pune mancarea. adica grasimea happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă mănânci între mese chipsuri şi ciocolată, precis te îngraşi, dar depinde şi de metabolism. Dacă ai arderi rapide, poţi să mănânci oricât!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/

Întrebări similare