anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum te lasi de fumat offff eu nu pot si as vrea ...Cum poti?

8 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Cu nicorette.si sa incerci sa nu te mai gandesti la tigari.happy

| deejayra a răspuns:

Costa 150 RON o tigare electronica si vreo 40 RON sticluta cu nicotina(dar s-ar putea sa iti dea doua sticlute odata cu tigara, care iti vor ajunge pentru ceva timp). Nu iti afecteaza plamanii doarece nu scoate fum, ci abur.
Si incepi cu 2 picaturi de nicotina, dupa care treci la 1 picatura de nicotina si incerci sa fumezi mai rar.(din tigara electronica poti fuma oricand vrei tu si nu este necesar sa tragi mai multe fumuri, poti trage doar unul dupa care o bagi in buzunar)

| Crs a răspuns:

Cu ajutorul ambitiei. Daca intr-adevar iti doresti lucrul asta te vei autoconvinge ca trebuie sa te lasi de fumat.
Si eu m-am lasat de fumat de cateva zile si chiar nu simt nevoia sa fumez si am de gand sa continui asa. Tigarile nu sunt bune de nimic, imi stric tenul si sanatatea cu ele, si arunc si banii aiurea.

| l0rre a răspuns:

Baga guma, bomboana.sau ceva care sa te indeparteze de tzigare. poti incerca si nicorette

| zorialbi a răspuns:

Cu multa vointa. Daca nu poti dintr-o data, incearca sa le reduci treptat. Se poate, multi au reusit sa se lase. Curaj! happy Nu ai nici un beneficiu din fumat, mai dai si o multime de bani pe tigari, iti afecteaza sanatatea si in plus fumatul este un pacat, pentru ca iti faci rau singur.

| adydassler a răspuns:

Cu ambitia de a te lasa de fumat...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce vrei sa te lasi de fumat? Dar cu adevarat? ia o foaie de hartie si scrie 20 - 30 de motive, apoi alege 5 cu adevarat importante pentru tine. Acum trece motivele care te indeamna sa fumezi si compara-le cu cele 5. Am fumat din liceu si stiu cum a fost cand m-am lasat. Toti spun ca devii dependent de nicotina, nu-i adevarat. DEVII DEPENDENT DE GESTURILE CARE INSOTESC aprinderea tigarii, cum simti tigara intre degete si cum crezi ca te calmeaza cand esti nervos de fapt iti distrage atentia. Cred ca nu-i o formula magica, ci o formula magica personalizata pentru fiecare pe care o descoperi singur. Nu-ti mai spun nimic despre sanatate, dar 10 lei/pachet inmultit cu cate pe zi? = 300-400 lei/luna? Poate treaba cu banii ar functiona? Bafta si nu renunta!

| cristicora a răspuns:

Fara nici un fel de exercitiu de vointa te lasi citind "In sfarsit nefumator" de Allen Carr. Eu am reusit dupa 20 de ani de fumat cate 3 pachete pe zi. Succes...nu-ti trebuie dacat vointa sa o cumperi sau sa o cauti pe net si sa te apuci de citit, e o lectura de 4-5 ore...si ai devenit nefumator. Anunta-ma cand o termini si spune-mi daca o sa mai fumezi vreodata. http://www.scribd.com/doc/29838521/Allen-Carr-In-Sfarsit-Nefumator

Întrebări similare