Buna.
O sa o contrazic total pe Bianca. Nu stiu daca raspunsul e ironic sau tu chiar vorbesti serios .
Pentru a te dezvolta trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa si sa practici sport.
Ar fi bine sa te hidratezi sa bei minim 1-1, 5l de apa plata pe zi. Ceaiurile iarasi sunt foarte bune.
Nu exagera cu dulciurile si fast food-ul pentru ca tot ceea ce vei dezvolta va fi stratul de grasime si colesterolul din sange.
Daca vrei sa te dezvolti in privinta formelor ca femeie ar fi bine sa consumi porumb, fasole, linte, avocado, naut, seminte.
Evita bauturile acidulate, sucurile care nu sunt naturale, alcoolul, tutunul, snacksurile.
Este foarte bine sa consumi fibre ca sa te dezvolti. Consuma cereale, fructe si legume proaspete, carne dar de preferat fara porc.
Ca sporturi, pentru baieti, e foarte bun inotul, baschetul.
E foarte bun si mersul la sala sau la fitness, sari coarda, alearga.
Sper ca am ajutat. Succes!
Pentru a te dezvolta mai repede trebuie sa manici fast food mult sau chiar si pui cu hormoni....insa nu trebuie sa te ocupi cu sportul ca te vei dezvolta ca un melc.Bafta! Fundita?
Te relaxezi, nu te stresezi din nimic, dormi mai mult ca de obicei, mananci sanatos, bei sanatos, faci exercitii zilnic si cred ca, cam astea ar fi solutiile
minteuandedouaori întreabă: