| paramell a întrebat:

Cum te poti lasa de fumat? Fumez de 3 ani:d am facut o intrerupere o singura daca timp de 2 saptamani, e foarte greu...stie cineva cum poti renunta?

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Paramell. fumatul este un drog, un viciu care iti da dependenta.Nu exista decat o singura metoda dovedeta in a te lasa de fumat -AMBITIA-.Nu exista pastila, leac sau ce vrei tu. Daca nu ai ambitie, degeaba.
In plus daca te hotarasti, evita cercurile de prieteni in care se fumeaza, sau roaga-i daca se poate sa n fumeze de fata cu tine.Anturajul conteaza foarte mult.Bafta

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu am fumat 7... Si m-am lasat de mai bine de jumatate de an. Nu e greu... In 3 saptamani organismul tau se curata de nicotina... Nevoia fizica de tigara o ai timp de cateva zile... Dupa aceea e doar psihic... Citeste cartea lui Allen Carr - In sfarsit nefumator. Iti "rescrie" subconstientul sa nu mai fie dependent de tigara.
http://www.lovesite.ro/......se-90.html
Vei vedea ca nu e greu sa te lasi de fumat. Trebuie doar sa vrei si sa constientizezi toate partile rele pe care le are fumatul si sa-ti dai seama ca nu te ajuta cu nimic... Am auzit multi oameni care au inceput sa se minta ca le place sa fumeze. Daca le-ar placea sa fumeze ar fuma o tigara, nu un pachet... Si ar putea fuma tigari fara tutun, fara nicotina... Dar multi fumatori spun ca e o pierdere de timp si de bani... Succes!

| Luori a răspuns:

Vointa...

| Chocolate a răspuns:

Rontzaie multa guma orbit happy...cand simti nevoia de tigara mananca dulciuri.sau semintze... a aparut in farmaci un fel de spray care il aministrezi pe gat sau pe nas si iti improspateaza plamanii si acel medicament iti elimina acest vici...dorinta de tutun, am auzit ca sau inventat niste tigari cu vitamine si nedaunatoare care le poti fuma si nu e ca tutunull...in orice caz, fa orice care te duce cu gandul departe de tutun si puntei in minte"Fac asta pentru viata mea!"

| hândel a răspuns:

Asa dintr-o data nu cred ca poti. Fa-o treptat. In fiecare zi redu numarul tigarilor fumate. Cand ajungi sa fumezi cate 4-5 tigari pe zi esti pe drumul bun. Apropo, au la farmacii diferite solutii mai scumpe dar care ajuta (am auzit). Bafta.winking

| Jonsdottir a răspuns:

laughing eu de prima data am ars tigara toata si am aruncat tot pachetul la gunoi, si nu m-am apucat mai tarziu tongue

| emilia21 a răspuns:

Au aparut niste tigari, dar nu stiu unde le poti gasi, se numesc nicoret am auzit ca sunt bune, le-a folosit o prietena buna, si a ajutat-o dar sincer trebuie sa ai si vointa ca sa te lasi, iti urez succes!

Răspuns utilizator avertizat